CS ma 14.02. klo 16:00

forZe - Endpoint

forZe:n kerroin talteen – joukkue kohtaa heikosti pelanneen Endpointin

Venäläisjoukkue forZe saa maanantaina vastaansa Endpointin Pinnacle Winter Series 2 -turnauksessa. Klo: 16:00 alkavassa ottelussa venäläisjoukkue haastaa heikosti viime aikoina pelanneen Endpointin, joka on joutunut viimeisen puolen vuoden aikana tekemään järjettömän suuria kokoonpanomuutoksia.

ForZe aloitti vuoden 2022 mainiosti. Joukkue on kirjannut tililleen kaksi tappiota, kun lopuista otteluista on napattu nätisti vihreää eli W:tä. Vain kovatasoiset HEET ja Dignitas ovat pystyneet forZen alkuvuoden kamppailuissa voittamaan. Samaa ei voi sanoa Endpointista, joka on mennyt ja hävinnyt jopa 1WIN:n ja Enterprisen tasoisille joukkueille.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

ForZe tulee ottelussa poistamaan vakipoistonsa Vertigon. Endpoint puolestaan poistaa varmastikin Overpassin, jolloin forZe saa valittua omaksi kartakseen Infernon. Vain 38% otteluistaan Infernossa voittanut Endpoint tähtää oman karttavalintansa varmastikin Mirageen tai Dust 2:n, joissa molemmissa forZe on tilastojen valossa yhtä hyvällä tasolla.

Ottelu voi hyvinkin kääntyä venäläisjoukkueelle lukemin 2-0. On kuitenkin selvästi varmempi napata forZe:n ML-kerroin talteen, sillä kolmanneksi kartaksi jää joukkueelle loistavasti sopivat Nuke tai Ancient.

10 euroa pelirahaa