CS ti 13.12. klo 20:00

forZe - fnatic Rising

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Uskomatonta! fnatic Risingille aivan käsittämätöntä kerrointa? 3,70 -kerroin talteen ja pankkiin!

ESL Challenger -liigaa pelataan tiistaina neljä ottelua. Liigan pudotuspelit ovat noin puolivälissä, kun parhaat ovat vain kahden voiton päässä finaalista, ja heikoimmat vielä todella monen voiton päässä edes alemman bracketin finaalista. Mukana on silti vielä kaksitoista joukkuetta, joilla kaikilla on mahdollisuudet mestaruuteen.

Päivän kaikki ottelut alkavat klo: 20:00, ja ne kaikki pelataan paras kolmesta -formaatilla. Kolmantena käsittelyyn otetaan venäläisjoukkue forZen ja fnaticin akatemiajoukkueen välinen ottelu. Vaikka sitä saattaisi olettaa, että akatemiajoukkueella ei ole mitään mahdollisuuksia forZen kaltaista joukkuetta vastaan, on tilanne kuitenkin aivan toinen. Fnatic Rising on näyttänyt ajoittain todella vahvalta joukkueelta.

ForZe on saanut vasta vakinaistettua kokoonpanonsa neljännen palasen Vladislav “Krad” Kravchenkon. Viides palanen ei ole vielä julkistettu, mutta se on hyvin todennäköisesti tässäkin ottelussa pelaava Timur “clax” Sabirov, sillä herra on pelannut noin kuukauden forZen remmissä.

Fnatic Rising omaa todella kovan karttavalikoiman, joka tulee helpottamaan joukkueen taakkaa päivän erittäin kovatasoisessa ottelussa. ForZe poistaa oman vakipoistonsa Vertigon, kun fnatic Rising puolestaan poistaa Dust 2:n. Molemmat poistavat näin omat heikoimmat sekä vastustajan parhaimmat kartat. Fnatic Rising valitsee itselleen Infernon, kun forZe suuntaa varmastikin Mirageen. Kolmas kartta voisi olla esimerkiksi Overpass. Kolme erittäin tasaista karttaa eikä fnatic Rising ole millään kertoimien osoittama altavastaaja.

FORZE Esports

@forzegg
Dont forget to watch our ESL Challenger League match this evening