CS to 12.05. klo 20:30

forZe - Imperial

forZen kokematon linari voi murtua paineen alla – Imperialille maukasta kerrointa

PGL:n Antwerpin Majorien Challengers Stage on kierrosta vaille taputeltu. Jäljellä on kuusi joukkuetta, jotka taistelevat kolmesta paikasta Majorien Legends Stagelta. Avausottelun Astralis vs Team Liquid -kertoimet laskivat nopeasti tanskalaisjoukkueen puolelle kallistuen, eikä tämän hetken kertoimista löydy pelattavaa. Allekirjoittanut nappasi Astraliksen 1,67 -kertoimella.

Pelattavaa löytyy kuitenkin kahdesta seuraavasta ottelusta, joista toisena vuorossa on forZen ja Imperialin välinen kohtaaminen. Joukkueet asettuvat vastakkain klo: 20:30 alkavassa paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa, minkä voittaja etenee siis Majorien kuudentoista parhaan joukkueen joukkoon.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Otteluun napataan Imperialin suoraa voittoa. Joukkueessa on peräti kolme entistä Major-voittajaa, ja kun venäläisjoukkue forZen menoa on seurannut viimeisinä päivinä, tulee selväksi, että joukkueen IGL:llä Andrey “Jerry” Mekhryakovilla on lähes koko joukkueen paineet harteillaan. Nuori forZe on kokematon ja varsin epäkypsä näissä piireissä, joka korreloi täysin joukkueen peliin.

Imperialin kerroin on liian korkealla. 3,12 -kerroin kolmen Major-voittajan joukkueelle on yksinkertaisesti liikaa varsinkin, kun Imperial on jo todistanut useaan otteeseen pystyvänsä haastamaan myös eurooppalaisia joukkueita sekä hieman korkeamman tason vastuksia. Imperial ei ole ennakkosuosikki, mutta ei myöskään kertoimen mukainen altavastaaja.

10 euroa pelirahaa