CS pe 16.09. klo 16:30

forZe - Iron Branch

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

forZe järjetön ennakkosuosikki! Tasoitukselle pelattavaa kerrointa

ESL Challenger Rotterdam -turnauksen suljettujen karsintojen ensimmäiset ottelut käydään perjantaina klo: 16:30 alkaen. Yksi karsintojen ennakkosuosikki forZe saa ensimmäisessä ottelussaan vastaansa CIS-joukkue Iron Branchin. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla, ja sen voittaja etenee ylemmän bracketin välieräotteluun vain kolmen voiton päähän paikasta Rotterdamin turnauksessa.

ForZe on massiivinen ennakkosuosikki otteluun. Venäläisjoukkue on huomattavasti tasokkaampi, kuin jatkuvasti pelaajavaihdoksia tekevä Iron Branch. forZe:lla on huomattavasti parempi karttavalikoima sekä enemmän otteluita allaan viimeisen kolmen kuukauden aikana.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

ForZe tulee ottelussa poistamaan Vertigon, kun Iron Branch puolestaan poistaa Ancientin. Venäläisjoukkue forZe saa omaksi akrtakseen esimerkiksi Miragen, missä joukkueella on 64% voittoprosentti viimeisen kolmen kuukauden ajalta. Mirage on yksi Iron Branchin vähiten pelatuista kartoista.

Iron Branch tulee varmastikin valitsemaan omaksi kartakseen Infernon, sillä joukkueen paras kartta Dust 2 on myös forZen paras kartta. Dust 2 nähdään todennäköisesti ottelun viimeisenä karttana, mutta sitä tuskin tarvitaam, sillä forZe on äärimmäisen kilpailukykyinen myös Infernossa kuten kaikissa karttavalikoiman kartoissa.

Ottelua voi seurata yllä olevasta ikkunasta klo: 16:30 alkaen.