CS pe 16.09. klo 16:30

forZe - Iron Branch

forZe järjetön ennakkosuosikki! Tasoitukselle pelattavaa kerrointa

ESL Challenger Rotterdam -turnauksen suljettujen karsintojen ensimmäiset ottelut käydään perjantaina klo: 16:30 alkaen. Yksi karsintojen ennakkosuosikki forZe saa ensimmäisessä ottelussaan vastaansa CIS-joukkue Iron Branchin. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla, ja sen voittaja etenee ylemmän bracketin välieräotteluun vain kolmen voiton päähän paikasta Rotterdamin turnauksessa.

ForZe on massiivinen ennakkosuosikki otteluun. Venäläisjoukkue on huomattavasti tasokkaampi, kuin jatkuvasti pelaajavaihdoksia tekevä Iron Branch. forZe:lla on huomattavasti parempi karttavalikoima sekä enemmän otteluita allaan viimeisen kolmen kuukauden aikana.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN

ForZe tulee ottelussa poistamaan Vertigon, kun Iron Branch puolestaan poistaa Ancientin. Venäläisjoukkue forZe saa omaksi akrtakseen esimerkiksi Miragen, missä joukkueella on 64% voittoprosentti viimeisen kolmen kuukauden ajalta. Mirage on yksi Iron Branchin vähiten pelatuista kartoista.

Iron Branch tulee varmastikin valitsemaan omaksi kartakseen Infernon, sillä joukkueen paras kartta Dust 2 on myös forZen paras kartta. Dust 2 nähdään todennäköisesti ottelun viimeisenä karttana, mutta sitä tuskin tarvitaam, sillä forZe on äärimmäisen kilpailukykyinen myös Infernossa kuten kaikissa karttavalikoiman kartoissa.

Ottelua voi seurata yllä olevasta ikkunasta klo: 16:30 alkaen.

Kertoimet ottelulleForze - Iron-Branch16.09.2022

10 euroa pelirahaa