CS ma 20.06. klo 17:00

forZe - MOUZ NXT

Suomen CS-toivo Jimpphat melkoisessa iskussa!

Suomalaista Counter Strike -osaamista päästään jälleen todistamaan maanantaina, kun Jimi “Jimpphat” Salon MOUZ NXT pääsee kehiin REBUPLEAGUEN kolmannen kauden ottelun merkeissä. Jimpphatin edustama MOUZ NXT on ollut loistavassa vireessä, ja on jopa päihittänyt joukkueita, keille MOUZ:n päälinari ei ole onnistunut antamaan haastetta. Jimpphat on loistanut omassa roolissaan ollen yksi joukkueensa parhaista pelaajista.

MOUZ NXT saa klo: 17:00 alkavassa ottelussa vastaansa venäläisjoukkue forZen. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla, ja sen voittaja etenee ylemmän bracketin välieriin pelaamaan Imperial – Enterprise -ottelun voittajaa vastaan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

MOUZ NXT:n karttavalikoima on juniorijoukkueeksi yllättävän hyvässä jamassa. Joukkue poistaa vakipoistonsa Overpassin, jolloin forZe kylläkin saa parhaan karttansa Dust 2:n peliin, missä MOUZ NXT:llä on vasta yksi ottelu pelattuna viimeisen kolmen kuukauden aikana.

Joukkueen karttavalikoiman muut kartat on kuitenkin sen verran vahvoja, ettei ottelu forZea vastaan todellakaan kaadu niihin. MOUZ NXT saa omaksi kartakseen esimerkiksi Ancientin, Nuken tai Miragen, jotka kaikki ovat niin voittoprosenttien kuin tilastojenkin perusteella selvästi parempia Jimpphatin joukoille. MOUZ NXT:n kolme vahvaa karttaa mahdollistaa sen, että jokin niistä päätyy varmastikin kolmanneksi kartaksi. Joukkueelle tarjottava kerroin on selvästi korkeampi Pinnaclella, mikä napataan yhden unitin voimin lapulle.

10 euroa pelirahaa