CS ke 11.05. klo 16:45

forZe - Outsiders

forZen kerroin ammuttu täysin yli

PGL:n Major-turnaus on Challengers Stagen osalta loppusuoralla. Jäljellä on kaksi pelipäivää, minkä aikana selviää, mitkä joukkueet liittyvät G2:n ja Vitalityn seuraan Legends Stagelle karsineista joukkueista, ja mitkä joukkueet tippuvat turnauksesta ulos. Putoamisvaarassa ei ole kumpikaan forZe eikä Outsiders, vaan joukkueet pelaavat keskiviikkona paikasta Legends Stagella.

Klo: 16:45 alkava ottelu joukkueiden välillä on äärimmäisen mielenkiintoinen. Nopeasti 2-0 -tilanteeseen lohkoissa siirtynyt forZe on forminsa puolesta näyttänyt selvästi vahvemmalta, ja kun ottaa huomioon Outsidersin kokoonpanon ympärillä pyörivät kysymysmerkit, on forZen kerroin täysin käsittämätön. Outsiders on käytännössä kuollut joukkue, joka taistelee viimeistä kertaa yhdessä.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

ForZe on pelannut loistavasti. Joukkue melkein onnistui voittamaan Vitalityn, ja kuten Uhmapelaajat ennakoi, onnistui joukkue hienosti viemään kartan huippujoukkueelta. ForZe näytti myös äärimmäisen tasokkaalta Bad News Eaglesia sekä Renegadesia vastaan.

Loistavat kartat otteluun saava forZe tulee olemaan todellinen haaste Outsidersille. Outsidersin pelitapa tiedetään, ja joukkue on tällä hetkellä lähinnä yksilöidensä varassa. Kun ottelun kartat ovat niinkin kovasti kääntyneitä forZen puoleen, ei joukkueen kertoimelle yksinkertaisesti löydy selitystä. Se napataan lapulle reilulla panostuksella.

10 euroa pelirahaa