CS ma 09.05. klo 14:15

forZe - Renegades

Renegadesille tarjolla todella kovaa kerrointa – joukkue todella yllätysvahva

PGL Major Antwerpin avauskierroksen ottelut ovat selvillä. Challengers Stagen kuusitoista joukkuetta kilpailevat maanantaina 9. päivä toukokuuta alkaen kahdeksasta paikasta Majoreiden Legends Stagella. Avauspäivänä pelataan kaksi ottelukierrosta, ja päivän toiset ottelut muovautuvat tuttuun tyyliin ensimmäisen kierrosten otteluiden tulosten perusteella.

B-striimin toisessa ottelussa nähdään äärimmäisen mielenkiintoinen kamppailu, kun Andrey “Jerry” Mekhryakovn forZe saa vastaansa Renegadesin. Ottelu alkaa klo: 14:15, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla. ForZe on kertoimien valossa jättimäinen ennakkosuosikki, ja tämä hyödynnetäänkin pienellä panostuksella aussijoukkueen kautta. Loistavaa kerrointa tarjolla Renegadesille, joka on erittäin yllätysvahva joukkue.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Renegades on aussijoukkue, joka tekee vakituisen vuotuisen visiittinsä majoreille ollessaan selvästi tasokkain oman alueensa joukkueista. Vain muutamia huipputurnauksia vuodessa pelaava Renegades on aina erittäin yllätysvahva joukkue, kuten historiasta muistetaan. Joukkue on useaan otteeseen jäänyt vain yhden voiton päähän Legends Stagelta, sillä joukkueen aavistamaton pelityyli, ja uskomaton hype mahdollistaa todella vahvan vireen vuoden pääturnaukseen.

Renegadesin karttavalikoima on laaja, ja joukkue pystyy helposti saamaan otteluun vahvan kartan, missä antistrata venäläisjoukkue forZe totaalisesti. Joukkueessa on vahvoja palasia, ja entisen 100 Thievesin Jay “Liazz” Tregillgasin lisäyksen myötä Renegades voi olla jopa contenderi Legends-paikkaan tänä vuonna. Yksinkertaisuudessaan on kuitenkin todettava, että joukkue ansaitsee huomattavasti pienemmän kertoimen.

10 euroa pelirahaa