CS ti 15.11. klo 20:00

forZe - Tricked

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Trickedille massiivista kerrointa uudella kokoonpanolla pelaavaa forZea vastaan

Uudistunut venäläisjoukkue forZe saa tiistaina vastaansa tanskalaisjoukkue Trickedin. Ottelu alkaa klo: 20:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Trickedin kertoimet ovat yllättävän isot ottaen huomioon sen, että forZe on pelannut uudella rosterillaan vasta kaksi ottelua. ForZen aikaisempi rosteri, jossa oli siis kaksi eri pelaajaa, hävisi Trickedille kolme viikkoa sitten lukemin 2-1.

Trickedin karttavalikoima on selvästi parempi, kuin forZen varsinkin nyt, kun venäläisjoukkueella on rosterissaan kaksi täysin uutta pelaajaa. Vaikka forZen linari onkin hieman tulivoimaisempi, on Trickedin pitkään kasassa ollut viisikko selvästi vahvempi pitkässä juoksussa. BO3-ottelussa on vaikea nähdä forZea niin suurena ennakkosuosikkina, kuin kertoimet osoittavat, sillä Tricked saa otteluun loistavat kartat.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

ForZe tulee poistamaan vakipoistonsa Vertigon, kun Tricked puolestaan poistaa Dust 2:n. Venäläisjoukkue valinnee itselleen Infernon, kun Tricked puolestaan saa valittua itselleen Nuken. Kolmanneksi kartaksi voisi jäädä esimerkiksi Mirage, sillä ForZe tuskin haluaa pelata Overpassia, missä joukkue hävisi viimeksi lukemin 16-7. Myös Ancient on potentiaalinen vaihtoehto kolmanneksi kartaksi.

Trickedin kerroin on todella hyvä, ja se kelpuutetaan lapulle pienellä panostuksella. Stay tuned, sillä huomenna alkaa Suomen mittakaavassa isoin ja vaikuttavin CS-turnaus Elisa Masters Espoo.