Mestis to 17.03. klo 18:30

FPS - Hermes

Hermes yrittää välttää karsinnat!

Mestiksen runkosarjaa on jäljellä vielä reilu viikko, ja pelejä joukkueilla muutama jäljellä – pientä hajontaa tosin on ottelumäärissä, mikä johtuu talven koronasäädöistä. Kauden yllättäjä FPS on hieman tasoittunut loppukaudesta, mutta joukkue porskuttaa edelleen sarjanelosena, mitä on pidettävä loistavana suorituksena. Hermes puolestaan on veitsenterällä säälipleijareitten ja karsintasarjan välillä – nyt olisi pakko tulla voittoja.

FPS:n viime ottelut ovat olleet tiukan tasaisia, ja joukkueen maalimäärät tuntuvat olevan pienenemään päin. Viimeisessä seitsemässä pelissä on syntynyt korkeintaan viisi maalia, ja tässä on selkeä muutos koko kauden kuvaan nähden. Viimeksi Ketterää vastaan tuli kiikaripeli, ja imatralaiset ratkaisivat ottelun vasta jatkoajalla.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Hermeksen otteluissakaan nyt ei ole varsinaisia maalijuhlia vietetty, vaikka aivan forssalaistyylistä kliinisyyttä ei ole tavoitettukaan. Viisi viimeistä ottelua käsittää kylläkin neljä peliä, jossa verkko on heilunut korkeintaan viidesti. Lauantaina kärsittiin play off-taiston kannalta todella kirvelevä tappio Kiekko-Vantaata vastaan. Tappiota ei voi selitellä mitenkään, Hermes ei saanut ylöspäin tarpeeksi aikaiseksi.

Tässä ottelussa Hermeksellä on isompi motivaatio, mutta kyllä forssalaiset varmasti haluavat säilyttää top 4 -sijoituksen. Näin ollen motivaatiolle ei lasketa liikaa painetta. Maalilukujen valossa painetaan underia ja luotetaan viimeaikaisen trendin jatkuvan.

10 euroa pelirahaa