Mestis ti 01.11. klo 18:30

FPS - IPK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Viihdettä! Mestiksessä nähdään liigaa enemmän maaleja – niin myös tällä kertaa?

Tiistain ainoassa Mestis-matsissa häntäpäähän juuttunut FPS ottaa mittaa kärkinelikkoon tunkeutuneesta IPK:sta. Tusinan matsin jälkeen iisalmelaiset ovat hankkineet yli tuplasti pisteitä forssalaisiin isäntiinsä verrattuna. Todellisuus onkin vastannut molempien joukkueiden kohdalla ennakko-odotuksia. FPS saa olla tyytyväinen, jos se tällä kaudella välttää karsinnat. IPK:n tähtäin on puolestaan varmasti pudotuspeleissä.

Lauantaina FPS kärsi tappion Hakametsässä paljolti umpisurkean toisen erän vuoksi. Muuten forssalaiset pysyivät hyvinkin Kooveen kyydissä. Peli on sinällään kehittynyt, mutta materiaalin peruslaatu ei anna liikoja anteeksi. Forssassa vapautui urheilutoimenjohtajan paikka, kun Timo Willman heitti pyyhkeen kehään. Välittömästi tällä ei pitäisi olla joukkueen tekemiseen vaikutusta, mutta joukkueenjohtaja Anssi Rantaselle se tietää toistaiseksi lisähommia.

Mestis

@Mestis
🚨 🗣️ @jiisaazi47: "Herranen aika minkä pommin painaa siitä Mika Huhtasalo!" 💥
@FPS_Forssa

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

đź“ş @CMoreSportFi

IPK saalisti viime viikolla kolmesta ottelusta täydet yhdeksän pistettä. Lauantaina kylässä käynyt Peliitat tarjosi tiukan vastuksen, mutta IPK:n pakka pysyi tiukkana, eivätkä heinolalaiset päässeet maalaamaan kuin kerran. Ville Sippala oli jälleen kerran Peli-Karhujen tehomies kahdella osumallaan. Myös selkeät voitot KeuPasta ja Kooveestä osoittavat, että iisalmelaisten juna on menossa oikeaan suuntaan.

Tähän matsiin tekee mieli ottaa runsasmaalisuutta. IPK:n tulosketjut ovat hyvässä iskussa, ja FPS pystyy myös tuloksentekoon. Varsinkin FPS:n alakerta on kuitenkin todella virhealtis ja haavoittuvainen. Otetaan rohkeasti vähintään seitsemää maalia tähän karkeloon – Galaksinon avajaistarjouksella ilmaisvetoineen tämä tarjous on ohittamaton!

Näin teet tällä vedolla 58,75€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ overille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Yli 6.5 maalia 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 97,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.