Mestis ti 07.02. klo 18:30

FPS - KeuPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Viisari värähtää! Forssassa taas maalijuhlat?

FPS on ajautunut Mestiksessä kurimukseen, sillä se on sarjataulukossa viimeisenä: nyt myös Zemgale tuli forssalaisten kanssa tasapisteisiin ottelun vähemmän pelanneena. Keskustelupalstalla onkin tarrattu jopa Peliittojen talousongelmiin sarjapaikan mahdollisena pelastajana. Tämä on sinällään ymmärrettävää, sillä pelilliset valopilkut ovat olleet kauden aikana vähissä. Forssassa vierailevan KeuPan tie näyttää sen sijaan vievän tukevasti play offien ensimmäiselle kierrokselle.

FPS:n perusongelma on ollut koko kauden sama: joukkueen perustaso ei anna mahdollisuuksia voittavan lätkän peluuseen illasta toiseen. Viidestä viime ottelusta on otettu yksi voitto, ja se oli tärkeä vierasvoitto juuri Peliittoja vastaan. Pohjakosketus oli pari viikkoa sitten Joensuussa kärsitty 7-1 tappio Kiekko-Pojille. Viimeksi kotonaan FPS taisteli Ketterää vastaan parhaansa mukaan, mutta pisteet lähtivät Imatralle lukemin 2-4.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

KeuPan peli kulki jo pitkään hyvin, vaikka tulosta ei tullutkaan. Sitten alkoikin voittoputki, joka katkesi vasta viime ottelussa RoKia vastaan Rovaniemellä. Keuruulaiset olivat ottelussa kaksi erää hyvin mukana, mutta kolmannessa erässä tuli noutaja, ja RoKi piti pisteet kotona selkein lukemin. KeuPan suurin haaste kevään ratkaisupeleihin on tason pitäminen korkealla – heittoja tulee suuntaan jos toiseenkin liiankin kanssa. Japanilaisvahvistus Kohei Satolla on tällä viikolla maajoukkuekomennus.

KeuPaHT

@KeupaHT
KeuPa HT:n hyökkääjä Kohei Sato on tämän viikon Japanin maajoukkueen mukana! 🔥🇯🇵

Tsemppiä viikkoon, Kohei! 👏

đź“· Tomi Autio

#KeuPaHT #Ihmistenjoukkue #Mestis

FPS ei ole viime otteluissaan ole ollut kovinkaan runsasmaalinen, mutta koko kauden mittakaavassa maaleja on tullut – varsinkin omaan päähän. KeuPa on tulivoimainen joukkue, mutta alakerta ei ole sarjan huippujoukkueiden tasolla. Varsinkin vieraissa KeuPa on välillä hassutellut – viimeksi FPS voitti KeuPan kotonaan 8-4. Niinpä tässäkin ottelussa vähintään seitsemän maalin syntyminen on hyvä betsi. Ja William Hill tuplaa tästä rahat – kelpaa!