Mestis la 16.04. klo 17:00

FPS - Kiekko-Espoo

Kiekko-Espoo on nyt valmis!

Kiekko-Espoo pääsi Mestiksen välieriin viikon huililta, kun taas FPS veteli puolivälierässä täydet sarjat, ja pelasi espoolaisten huilatessa vielä kolme ottelua. FPS oli perjantaisessa välierien avausmatsissa valmiimpi, nälkäisempi ja organisoidumpi. Niinpä forssalaiset hakivat ryöstön Espoosta – mutta espoolaiset pääsevät yrittämään revanssia heti seuraavana päivänä.

Kiekko-Espoo tuntui menettävän FPS:n johtoasemassa oman mojonsa täysin – peliin yritettiin päästä mukaan luomukiekolla ja pään seinään puskemisella. FPS osasi pelata johtoasemassa järkevästi, ja käytti omat paikkansa hyväkseen. Mika Huhtasalo johti ryöstöä kahdella maalillaan. Petrus Lintonen pelasi maalilla hyvän pelin.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JĂ„TTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KĂ„TEISKIEKKAASI HETI

Espoolaisille jäi perjantaisesta matsista paljon kotiläksyjä, mutta pientä videopalaveria kummempaa ei tässä välissä ehditä tehdä. Kim Hirschovitsin tehtävä on nyt herättää joukkueensa, ja laitettava jäitä poikien kypärien alle. Pieni ripaus kärsivällisyyttä ei olisi pahitteeksi. Forssalaisten pelirasitus alkaa olla kyllä sitä luokkaa, että jossain vaiheessa paperilla vahvempien espoolaisten pitäisi pystyä näyttämään luokkansa myös kentällä.

Lapulle otetaan ohuesti Kiekko-Espoota. Eilinen työnäyte ei ollut hyvä, mutta kyllä perusluokan ja lepoedun vuoksi kertoimet riittävät tänään pieneen pelisijoitukseen. Turbo Vegas on hinnoittelussa kärkipäässä, joten betsi laitetaan sisään sinne hyvällä sisääntulotarjouksella.

10 euroa pelirahaa