Mestis ke 20.04. klo 18:30

FPS - Kiekko-Espoo

Mestiksen välierissä mieletön meno!

Mestiksessä välierät tarjoavat todella hyvää kiekkoviihdettä: eilen RoKi tasoitti otteluvoitot Ketterää vastaan vasta toisessa jatkoerässä. Tänään jatkuvassa toisessa välieräsarjassa FPS on osoittanut Kiekko-Espoolle, ettei loppuotteluihin ole vapaataipaletta: espoolaiset olivat kaksi ekaa matsia housut kintuissa, ja kavensivat otteluvoitot kolmannen ottelun trillerissä.

Tämä kaikki tapahtui siitä huolimatta, että FPS pelasi täyden sarjan puolivälierissä, kun Kiekko-Espoo sai valmistautua välieriin rauhassa viikon verran. Forssalaisten pelivalmius, intensiteetti ja taktinen osaaminen ovat olleet välieräsarjan alussa parempia. Erikoistilanteet taas ovat sujuneet paremmin Kiekko-Espoolta.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Silti Kiekko-Espoo on ollut tähän asti tasoonsa nähden kummallisen hajuton ja mauton yhdistelmä. Omalta alueelta lähdöt tuottavat välillä ylimaallisia vaikeuksia, kun vastustaja painaa päälle hullun kiilto silmissä. Ja lisäksi FPS:n jo legendaariseen keskikaistan tukkimiseen etsitään yhä lääkkeitä.

Kolmannessa pelissä nähtiin kuitenkin espoolaisten herääminen sarjaan, ja perusluokka joukkueella on loppupelissä kuitenkin parempi. Kim Hirschovitsin suojateille pitäisi lopultakin olla selvää, mitä tästä ottelusarjasta jatkoonpääsy vaatii: vähemmän pimputtelua ja enemmän oikeaa play off -kiekkoa.

Jos FPS:n porukka ei ole kokonaan immuuni väsymykselle, pitäisi rasituksestakin jo alkaa sakottamaan hieman. Marginaalit eivät ole tässä pelissä isoja, ja Kiekko-Espoon voittoa yritetään tässä malttipanoksella.

10 euroa pelirahaa