Mestis pe 04.11. klo 18:30

FPS - Kiekko-Espoo

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maaleja! FPS:n peleihin pelataan overia kestolottona!

Alkuviikko ei tuonut parannusta FPS:n tilanteeseen, vaan kotitappio IPK:lle oli tosiasia. Uhmapelaajien overitipsi tuli helposti sisään, kun toisessa erässä alkoi kolisemaan. Forssalaisten vastus ei varsinaisesti helpotu yhtään, kun perjantaina saadaan kylään koko sarjaa johtava kivikova Kiekko-Espoo. Sen verran espoolaiset ovat joutuneet palaamaan arkeen, että tilillä ovat tulleet ensimmäiset tappiot.

Ihan suosiolla ei FPS antanut pisteitä Ylä-Savoon, vaan taistelusta kehkeytyi oikein kova. Forssalaisten murheenkryyninä on ollut alkukaudella vuotava puolustus, ja se trendi jatkui myös IPK:ta vastaan. On totta, että rosteri heikentyi viime vuodesta aika lailla, joten tämä ei sinällään ole kovinkaan yllättävää. Alakerta joutuu jälleen koville, sillä Kiekko-Espoon tulivoima on sarjan polttavinta.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYĂ– VETO ENGLANNILLE

Mestis

@Mestis
🚨 Miku Ronkainen läpiajosta tolppaan ➡️ Niclas Tenhovuori lyö kiekon reppuun!
@FPS_Forssa

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

đź“ş @CMoreSportFi

Kiekko-Espoo pelasi tuplavieraspelit Rovaniemellä, josta plakkariin tuli voitto ja tappio. Kiekko-Espoon loukkaantumistilanne on keskivaikea – muutama mies on viikkokausia pihalla. Rovaniemen pelit olivat hyvää mainosta Mestikselle, ja rankan pohjoisen reissun jälkeen Tomas Westerlundin suojatit huilasivat alkuviikon. Näin ollen Forssaan saapunee nälkäinen ja palautunut sarjakärki.

FPS:n peleissä jatketaan overin läpsimistä. Ei joukkueen trendi tästä ole mihinkään muuttumassa, vaan maaleja tulee molempiin suuntiin. Eikä sen puoleen espoolaistenkaan pelit mitenkään maalikuivia ole olleet, vaikka alakerta joukkueella oleellisesti tiukempi onkin. Veto on sama kuin tiistaina, eli yli 6.5 maalia on hakusessa. Tällä kertaa topit tarjoaa Mr Green! Tutustu ihmeessä, jos on vielä jäänyt tekemättä.