Mestis ke 28.09. klo 18:30

FPS - Kiekko-Vantaa

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nähdyn perusteella suosikki erottuu tässä matsissa mukavasti – vedot vieraille!

Mestiksen keskiviikko mennään yhdellä ottelulla – Forssassa paikallinen FPS taistelee pisteistä Kiekko-Vantaata vastaan. FPS on tähän asti saalistanut yhden voiton ja tappion, kun vantaalaiset ovat voittaneet molemmat tähän asti pelaamansa ottelut. Kumpaakaan ei ennakoissa ole suitsutettu kärkisijoille, ja molemmilla on kauden alla ollut omat harminsa. FPS:llä on ollut turbulenssia yöelämässä, ja Kiekko-Vantaa menetti Jokereiden taustatuen.

FPS menetti kesän siirtoruletissa hyvin pitkälti parhaat pelaajansa sekä puolustuksesta että hyökkäyksestä. Heikkoa Peliittoja vastaan joukkue ei mitenkään loistanut, mutta toisin kuin isännät, se teki paikoistaan maalit. TUTOa vastaan forssalaiset roikkuivat sitkeästi, mutta olivat selkeästi vieraitaan perässä. Kaudesta voi tulla Forssassa pitkä, sillä viime kaudella kannattajat tottuivat selkeästi parempaan.

Kiekko-Vantaalla on joitakin päteviä pelureita, mutta taso ei ole kovin laaja. Tähän voisi olettaa tulevan kauden aikana parannusta, sillä näin kapealla materiaalilla luulisi seinän tulevan jossain vaiheessa vastaan. Tehoja joukkueesta on löytynyt rutkasti esim. pistepörssin kakkosena olevan Tomi Purmolan (3+2) johdolla. Vierasvoitto KOOVEEstä oli selkeä, mutta silti tulos mairittelee vantaalaisia aika lailla.

Mestis

@Mestis
🚨 "Backhand, Forehand, Boom, Boom...tyylinen ratkaisu!"

Leevi Teissala taituroi @KiekkoVantaa'n illan toisen maalin!

🗣️ @jiisaazi47
đź“ş @CMoreSportFi

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

Tähän asti nähdyn perusteella Kiekko-Vantaa on kuitenkin parempi yhdistelmä, ja se saadaan suosikiksi vieraissakin. Tässä vaiheessa alkurankingeihin tehdään muutoksia suhteellisen herkästikin, kun aihetta on. Ottelun kertoimet ovat suunnilleen tasabuukissa, joten tästä tulee ihan ok vetokin kehiin – otetaan se kertoimiltaan anteliaalle TonyBetille.