Mestis ti 11.10. klo 18:30

FPS - Zemgale

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maalit kortilla, kun Zemgale vierailee tyykikylässä – FPS on tehoton

Zemgale jatkaa seikkailujaan Suomessa ja Mestiksessä. Tiivis ottelurumba jatkuu, ja tiistaina kohdataan FPS Forssassa. Kotijoukkueen kauden alku on ollut odotusten mukaan vaikea, ja pisteet latvialaisista vieraista auttaisivat kovasti. Zemgale on taisteleva ryhmä, mutta vieraissa sille voi ennustaa jatkossakin vaikeuksia.

FPS voitti kauden avauksessa Peliitat mitenkään loistamatta. Sen jälkeen on tullut merkintöjä ainoastaan tappiosarakkeeseen. Pelisysteemi on hakenut itseään, ja parhaiden pelurien muualle siirtyminen valitettavasti näkyy kentällä. Viime viikonloppuna haettiin pohjoisesta kaksi tappiota, vaikka otteet olivat kenties parempia kuin kertaakaan tällä kaudella. Varsinkin Kokkolasta olisi voitu saada pisteitä matkaan, mutta joukkue on valitettavan tehoton.

RULLAILE 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Zemgale tulee nähdyn perusteella raapimaan pisteitä lähinnä kotonaan – joukkue osaa hyödyntää pienen kaukalon, jonka keskialue on todella kummallisen lyhyt. Vieraspeleihin Zemgalen tarvitsisi saada aikaan jonkunlainen kasvutarina, sillä kun heikko Peliitatkin otti betonissa kaksi kertaa voiton, on parempia joukkueita vastaan todella iso vuori kiivettävänä. FPS voisi olla mahdollinen kohde pisteiden ryöstölle vieraissa.

Tähän matsiin otetaan underia. Zemgalen alakerta on toiminut ihan tyydyttävästi, eikä joukkue tunnu paljoa vieraissa scoraavan: Kooveetä vastaan jäätiin kaksi kertaa jopa nollille. FPS ei ole mikään tehoihme ollut tähän asti, joten vähämaalisuus kelpaa kyllä tähän matsiin mukavasti. TonyBet on jälleen toppia tarjoamassa, eli varsinaisella peliajalla enintään neljä maalia vetoihin.