FA Cup la 05.02. klo 17:00

Everton - Brentford

Frank Lampard debytoi Evertonin peräsimessä! Nähdäänkö kuuluisa new manager bounce?

Everton on saanut uuden valmentajan. Lisäksi joukkueessa on muutama tuore nimimiestä, jotka hakevat uralleen uutta nostetta. Näistä voisi odottaa melko kokonaisvaltaista piristysruisketta, josta osviittaa saataneen jo Englannin Cupin ottelussa Brentfordia vastaan. Uudet vahvistukset eivät pelaa vielä tulevassa kamppailussa, mutta Afrikan mestaruuskisoissa pelannut konkari palaa takaisin kehiin.

Frank Lampard hyppää Evertonin puikkoihin ensimmäistä kertaa Cup-väännössä Brentfordia vastaan. Donny van de Beek sekä muut isäntiä loppukaudella edustavat tuoreet vahvistukset Anwar El Ghazi ja Dele Alli eivät ole pelikelpoisia Brentford-ottelussa. Kaikesta huolimatta Evertonin ympärillä on nyt vahva pöhinä ja hankinnat yhdessä Chelsea-legendan valmennuspestin kanssa ovat taatusti luoneet uskoa joukkueeseen.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Kokenut keskikenttämies Alex Iwobi palaa takaisin isäntien vahvuuteen Afrikan mestaruuskisojen jälkeen. Sairastuvalla jatkavat Fabian Delph, Abdoulaye Docoure sekä Tom Davies ja Dominic Calvert-Lewin saattaa pelata tai sitten ei.

Evertonilla on kuitenkin kaikki aseet horjuttaa paperilla selvästi heikompaa vierailijaa, jolla silläkin on omat poissaolonsa. Uusi hankinta Christian Eriksen ei varmastikaan pelaa vielä ja sairastuvalla jatkavat Tarique Fosu, Julian Jeanvier sekä paluuta lähestyvä David Raya. Josh Dasilva on jo pelannut reservijoukkueen mukana yhden ottelun, mutta todennäköisesti mies ei edustuksen mukana vielä ole. Epävarmaa on myös Mathias Jensenin sekä Rico Henryn pelaaminen.

Niin kliseiseltä kuin new manager bounce kuulostaa, on se varsin odotettavissa Evertonin kohdalla. Brentford ajautui ennen maaottelutaukoa tappiokierteeseen Valioliigassa, eikä se ole kyennyt viimeistelemään edellisissä neljässä ottelussaan kuin kolme täysosumaa. Omissa on kolissut peräti 12 kertaa, mikä on kokonaisuuteen nähden hurja määrä.

Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto (1X2), jolle saadaan mainio kerroin. Huippukertoimen iskee pöytään selkeä, loistavalla mobiilivedonlyönnillä varustettu ja tuulennopeat kotiutukset tarjoava Betive. Laita tästä betsit uuniin ja nauti loistavista eduista!

10 euroa pelirahaa