Eurooppa-liiga to 07.04. klo 22:00

Frankfurt - Barcelona

Xavin pyörremyrskyfutis iskee seuraavaksi Frankfurtiin! Overia kupongille!

Eurooppa-liigassa edetään seuraavaksi puolivälierävaiheeseen ja turnauksen selkeäksi voittajasuosikiksi noussut Barcelona matkustaa Eintracht Frankfurtin vieraaksi. Kotijoukkue taivaltaa Bundesliigan keskikastissa, mutta Euroopassa peli on kulkenut ja viimeksi kaatui Real Betis. Barcelona on kuitenkin jo huomattavasti pahempi rasti.

Katsastetaan kokoonpanot. Christopher Lenz on loukkaantuneena ja Stefan Ilsanker & Erik Durm -kaksikko on edustuskelvoton. Dani Alves on Barcelonan riveistä sivussa samasta syystä kuin em. duo. Memphis Depaylla on pieni lihasvaiva ja hollantilainen on lasaretissa Sergiño Destin, Ansu Fatin, Luuk de Jongin, Samuel Umtitin ja Sergi Roberton seurana.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ


Eintracht on todella kova vastaiskujoukkue, joka on tälläkin kaudella kyennyt taistelemaan melko tasaväkisesti suurseuroja vastaan. Kun Frankfurt pääsee vahvuusalueilleen, on kyseessä vaarallinen ryhmä. Vasemman laidan Filip Kostic on Kotkien ehdoton tähti ja serbialaisen vasenta jalkaa tulee Blaugranankin kunnioittaa.

Frankfurtin yltäminen maalintekoon on todennäköistä, mutta samalla Barça kyennee vähintään pariin otteeseen iskemään. Xavin pyörremyrskyfutis tekee juuri nyt huippukovaa jälkeä ja tasoero tässä parissa on kookas. Over-kertoimet ovat aavistuksen koholla, joten ei muuta kuin medium-patia over kolmoselle ja jännittämään! Tasan kolmella veto mitätöityisi.

Eikä siinä vielä kaikki! Myös sinä voit iskeä tässä matsissa kuin pyörremyrsky, sillä Betive tarjoaa uusille asiakkailleen loisteliasta tervetuliaistarjousta, jolla voit efektiivisesti tuplata tämän tipsin kertoimen! Mene tästä Betivelle ja täräytä talletus + bonussumma overille, jolloin kerroin muuttuu käytännössä 4,18:aan! Riskeeraat vain talletuksesi verran ja palautus on luokkaa jäätävä! Kierrätys on muuten vain nelinkertainen, joten diili on makoisa!

10 euroa pelirahaa