Eurooppa-liiga to 17.03. klo 22:00

Frankfurt - Betis

Löytäisikö Betis vihdoin koneestaan tuttuja tehojaan? Frankfurt saa maistiaisen johtoasemapelaamista

Frankfurt käväisi viime viikolla kaapimassa avauskohtaamisessa itselleen mukavan voiton ja Uhmapelaajat pääsi siinä matsissa myöskin rahoille. Tulevassa ottelussa vierailla on kaikki pelissä ja menestyminen kiinnostaa takuuvarmasti myös tässä kilpailussa, vaikka kansallisessa sarjassa kärkikahinat ovatkin todella kutkuttavassa tilanteessa. Vierailija nappasi pitästä aikaa voiton viikonloppuna, eikä se takuulla päästä Frankfurtia luikertelemaan jatkopaikkaan helpolla.

Betis on ollut isossa kuvassa kauden vahvimpia joukkueita Espanjassa ja pitkään se keikkui aivan LaLigan terävimmän kärjen tuntumassa. Mauricio Pellegrino on saanut pitkässä juoksussa loistavasti irti joukkueen materiaalista hyökkäyspäässä, vaikka viime aikoina onkin ollut hieman tukkoisempaa. Frankfurtilla on juuri nyt käynnissä hyvä jakso, mutta todellisuudessa joukkueen suoritukset sekä tulokset ovat olleet läpi kauden todella tuulisia.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Isoin ongelma vieraiden valmennuksella ennen ottelua on pelaajan oikean laitapuolustajan tontille. Alex Moreno, Hector Bellerin, Martin Montoya sekä Andreas Guardado jatkavat kaikki sivussa toistaiseksi. Victor Camarasa on niin ikään sivussa, mutta muilta osin tilanne vaikuttaisi paremmalta. Isännillä Danny da Costa, Sebastian Rode, Ragnar Ache sekä Diant Ramaj jatkavat poissaolijoiden listalla.

Viime viikolla haisteltiin, että ottelussa syntyy maaleja vähintään se kolmisen kappaletta ja niinhän siinä kävi, kun Frankfurt lopulta kamppailussa 1–2-vierasvoiton klaarasi. Samalla linjalla jatketaan – vieraiden on pystyttävä löytämään paras potentiaalinsa maalin edustalla, jos se mielii jatkoon – siihen on ehdottomasti edellytyksiä. Toisaalta isännillä riittää pelattavaa, sillä maalin johto ei ole mitään tässä taisteluparissa. Pelivalinnaksi otetaan siis ottelussa yli 2,5 maalia -kohde. Kerroin on pudonnut reilusti viime viikosta, joten ihan samaa laatua ei ole, mutta kohde vakuuttaa edelleen tarpeeksi.

10 euroa pelirahaa