pe 19.04. klo 21:30

Frankfurt - FC Augsburg

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kuudes sija on yhä jaossa – vieläkö Augsburgin rahkeet riittää, vai jatkuuko Frankfurtin vahvat otteet kotinurmella?

Bundesliigassa kierros avataan perjantaina Frankfurtin ja FC Augsburgin välisellä kohtaamisella. Kauden alussa moni tuskin osasi odottaa että vielä tässä vaiheessa joukkueet löytyy peräkkäisiltä sijoilta, mutta niin vain kaksikon välillä on eroa vain kolme pistettä Frankfurtin eduksi. Frankfurt on pelillisesti vahvempi ja kotiedun lisäksi myös kokoonpanotilanne puoltaa alustavasti hieman isäntiä.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 25€ ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Frankfurt on tällä hetkellä hyvin pitkälti siellä minne sitä kauden alussa odotettiin, eli 6. sijalla. Ylöspäin ei ole enää asiaa, mutta pelattavaa riittää yhä, jotta kolme pistettä perässä olevat Augsburg sekä Freiburg saadaan pidettyä takana. Parannusta vaaditaan, sillä vaikka viimeisten neljän ottelun aikana tappiot Dortmundia ja Stuttgartia vastaan oli odotettuja, oli vain tasapelit Union Berliniä ja Werder Bremeniä vastaan pettymys. Tuta on edelleen sivussa puolustuksesta ja keskikentältä Mario Götze sekä Ellys Skhiri ovat kokoonpanossa, mutta eivät välttämättä avaa.

Eintracht Frankfurt

@eintracht_eng
🎙️ #Toppmöller:

"Augsburg will try to press us high. It's going to be a physical contest with high intensity. It's important that we get forward without fuss. We know how important the match is."

#SGE | #SGEFCA

Augsburg nappasi jälleen viime kierroksella tärkeän voiton, kun Union Berlin kaatui kotona lukemin 2-0. Kyseessä ei ole esimerkiksi Stuttgartin tasoinen menestystarina jossa myös peli rullaisi fantastisesti, mutta siitä huolimatta vieraat on kerännyt varsinkin kauden loppua kohden todella kovan määrän pisteitä. Paikka kuuden parhaan joukossa on kuitenkin liikaa pyydetty, sillä loppukauden osalta Augsburgin otteluohjelma on äärimmäisen vaikea. Tästä matsista avauksen pelaajista Fredrik Jensen, Elvis Rexhbecaj sekä Iago ovat sivussa ja varsinkin keskikentän osalta on epävarmuutta, sillä Niklas Dorschin sekä Kristijan Jakicin pelikunto on kysymysmerkin alla.

FC Augsburg

@FCA_World
GOAL, GOAL, VICTORY! 🤩

Vaikka isäntien vire ei ole kummoinen, löytyy Uhmapelaajien leiristä kuitenkin sen verran luottoa, että 2,10 kertoimella napataan lapulle kotivoittoa. Augsburgin materiaali on lopulta sen verran rajallinen, että kolmen tai jopa neljän avauksen pelaajan poissaolo tekee ison miinuksen. Sen lisäksi Frankfurt on ollut tällä kaudella vahva kotijoukkue ja kotiviheriöllä on tullut vain yksi tappio – toki tasapelejä on nähty peräti seitsemän.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 25€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 25€.
3. 25€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.