pe 26.01. klo 21:30

Frankfurt - Mainz

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sarjataulukko ei kerro kaikkea – pystyykö Mainz siirtämään hyvät esitykset myös tulostaululle?

Bundesliigassa pelit jatkuu jälleen perjantaina, kun pidemmän huilin saanut Mainz matkaa Frankfurtin vieraaksi. Mainzin edellisen kierroksen ottelu siirrettiin keliolosuhteiden vuoksi, joten valmistautuminen pitäisi olla kunnossa. Frankfurt on kuronut sarjataulukossa selvän eron vieraisiin nähden, mutta helpolla pisteet ei tule kotijoukkueelle jäämään.

*Tsekkaa tästä tammikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Frankfurtin kausi on sujunut kohtalaisesti – mitään suurta menestystä ei olla nähty, mutta paikka kuuden parhaan joukossa on hyvinkin otettavissa. Edelleen Frankfurt kaipaisi tasaisuutta tekemiseen, sillä edellisillä kierroksilla on nähty niin isoja pettymyksiä, kuin myös valtavia onnistumisia. Voitot Bayern Münchenista ja RB Leipzigistä kuuluu jälkimmäisiin, mutta viimeisimmästä ottelusta sarjanousija Darmstadtia vastaan odotuksissa oli enemmän kuin 2-2 tasapeli. Yläkerrasta Omar Marmoush on maajoukkueen matkassa, mutta uusi hankinta Sasa Kalajdzic on pätevä korvaaja.

Eintracht Frankfurt

@eintracht_eng
Head coach Dino Toppmöller, @Sebastianrode20 and Sasa #Kalajdzic assess the 2-2 draw against SV Darmstadt 98 ▶️ sge.de/xe

#SVDSGE 2-2 | #SGE

Mainz sen sijaan on kokenut runsaasti vastustusta kauden mittaan ja yhden ottelun vähemmän pelanneena vieraat on sarjan hännillä tasapisteissä Kölnin ja Darmstadtin kanssa. Maaliodottamien valossa Mainz on suoriutunut huomattavasti tuloksia paremmin, mutta maalinteon kanssa on ollut vaikeaa ja edelleen kasassa on vain yksi voitto. Pahimmat loukkaantumishuolet alkaa kuitenkin olla takana päin ja edellisille kierroksille mukaan on mahtunut tasapelit Dortmundia sekä Wolfsburgia vastaan. Varmuudella sivussa on keskikentältä Jae-Sung Lee.

Mainz 05 English

@Mainz05en
🎙️ Jan Siewert: "Everyone is tightly packed together and there are still quite a few games left. The situation is difficult, but we can get out of it together."

#Mainz05 #SGEM05

Mainzilla on ollut vaikeuksia saada pisteitä kasaan, mutta tarjolla olevat kertoimet kääntää jälleen katseet vieraiden suuntaan. Vaikka sarjataulukko antaa ymmärtää toisin, on peliesityksissä kaksikon ero ollut minimaalinen. Uhmapelaajien arvioilla edes kotiedun turvin Frankfurt ei käänny niin suureksi suosikiksi mitä markkina tarjoaa, joten lapulle otetaan Mainzia +0,5 maalin tasoituksella.