Bundesliiga su 08.05. klo 16:30

Frankfurt - Mönchengladbach

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Saako Gladbach houkuteltua Frankfurtin mukaan maalijuhliin?

Bundesliigassa sunnuntai startataan Frankfurtin ja Mönchengladbachin välisellä kohtaamisella. Molemmilla jengeillä otteet on vaihdelleet suuresti ja kun panoksia ei sen suuremmin ole, voi luvassa olla jokseenkin vapautunutta pelaamista. Frankfurt on kaksikosta vähämaalisempi, mutta tänään maalijuhlille on hyvät lähtökohdat.

Frankfurt on saanut viime aikoina paljon kehuja ja ihan aiheesta, sillä Eurooppa-liigan puolella menestystä on tullut ja se eteni lopulta aina finaaliin asti. Siinä missä kyseisissä karkeloissa kaatui Barcelona ja West Ham, on Bundesliigan puolella meno ollut vaisumpaa. Edellistä voittoa Bundesliigassa saadaan hakea melko kaukaa, kun 13.3. Bochum kaatui kotona lukemin 2-1. Mitä poissaoloihin tulee, on Jesper Lindström ollut kaksi edellistä matsia sivussa ja puolustuksesta Martin Hintereggerin kausi on paketissa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Eintracht Frankfurt

@eintracht_eng

Eintracht Frankfurt

@eintracht_eng
🎙 #Glasner: “Barkok, da Costa and Ilsanker, who won’t be here next season, will get minutes in the last home match. They deserve to be given a fitting send-off at a sold-out @DeuBaPark.”

#SGEBMG #SGE
🎙 #Glasner: “@borussia_en went into the season with different expectations, but they’ve settled. They have good quality and are very strong in attack. I’m expecting technically strong, powerful opponents.”

#SGEBMG #SGE

Gladbach on ollut kaksikosta maalirikkaampi ja se juontaa juurensa pitkälti ajoittain todella sekalaiseen puolustuspelaamiseen. Sen sijaan hyökkäyssuuntaan vieraiden osalta odotukset on korkeammalla. Osittain heikkojen joukkueiden kustannuksella maalihanoja on saatu auki kauden loppua kohden, mutta hyvä vire ei tyssännyt, vaikka vaatimustaso on ollut korkealla parilla edellisellä kierroksella. Ensin Gladbach takoi kolme maalia Freiburgin verkkoon, mutta puolustus petti jälleen eikä kahden maalin johto riittänyt kuin tasapeliin. Sen sijaan viime kierroksella top4 sijoista taisteleva ja erittäin tasokkaasti puolustava RB Leipzig kaatui lukemin 3-1.

Vierailla suurimmat huolet on hyökkäyksestä Marcus Thuramin, keskikentältä Kouadio Konen ja puolustuksesta Nico Elvedin poissaolot. Vaikka Frankfurt on selvästi paremmin puolustava joukkue, voi tästä taistosta muodostua yllättävänkin avoin. Gladbachin alakerran haavoittuvaisuutta on todistettu monet kerrat ja kun suurta panosta ei ole, saattaa Frankfurtin paketti aueta normaalia enemmän. Lapulle poimitaan testiin yli 3,5 maalia, mutta panoksen kanssa pidetään maltti mukana.

Gladbach

@borussia_en
5️⃣ goals in 6️⃣ games 👏

Breel Embolo is in fine form 👊

#DieFohlen