ti 21.02. klo 22:00

Frankfurt - Napoli

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Onko Napolille jäljellä vain haastajia? Sensaatiojoukkue menee väkisin pitkälle Mestarien liigassa!

Kuluvan kauden sensaatiojoukkueisiin suvereenisti lukeutuva Napoli saa haastajakseen Frankfurtin, kun Mestarien liigassa pudotuspelit jatkuvat. Neljännesvälierien ensimmäisten osaottelujen sarja jatkuu tällä viikolla ja edellä mainittu parivaljakko kohtaa Deutsche Bank Parkilla. Pelaajatilanne on molemmissa leireissä erinomainen, mutta vierailijan ylivoima haisee. Onko Frankfurtilla mitään tehtävissä edes kotonaan?

Frankfurt on palannut Bundesliiga-viheriöille mukavalla ilmeellä, vaikka viimeistä edellisenä viikonloppuna sattuikin paha ulospuhallus Kölnin vieraana. On kuitenkin syytä huomata, että Napoli on pelannut MM-kisojen jälkeen enemmän otteluita ja ollut täysin pitelemätön. Serie A:n puolella vuoden ensimmäinen kamppailu meni Interille, mutta sen jälkeen Luciano Spallettin miehistö on rakennellut itselleen puhtaan seitsemän ottelun voittoputken Italian pääsarjassa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Joukkueet tulevat kehiin käytännössä parhailla kokoonpanoillaan. Toki Éric Embiben loukkaantuminen tammikuussa oli todella kova takaisku Frankfurtille, mutta ei missään nimessä maailmanloppu. Vieraiden ainoa poissaolija on tiettävästi Giacomo Raspadori, joka on tällä kaudella väläytellyt. Hyökkääjä olisi kuitenkin parhaimmillaan vaihtopelaaja, koska sensaatiomaisella tasolla suorittavan hyökkääjistön avauspaikat on syöty. Käytännössä Napolilla on tällä hetkellä jokaiselle pelipaikalle isäntiä laadukkaammat pelaajat.

Victor Osimhen on Serie A:ssa peräti seitsemän ottelun maaliputkessa, jonka aikana on iskenyt osumia yli maali per ottelu -keskiarvolla – yhteensä yhdeksän. Toisaalta myös tämän kauden komeetta Khvicha Kvaratskhelia on palannut huippuiskussa jatkaen työtään siitä mihin jäi syksyllä. Hyökkääjätrion täydentänee Hirving Lozano, joka on vakiinnuttanut mukavasti paikkaansa Spallettin palapelissä – vastuu on lisääntynyt viimeaikaisten hyvien otteiden ansiosta roimasti.

Napoli on erittäin vaarallinen vastustaja mille tahansa joukkueelle Mestarien liigan pudotuspeleissä. Kovia haastajia toki löytyy, mutta suuri osa jäljellä olevista joukkueista on nimenomaan haastajia. Upeaa futista pelaavalle italialaiskatraalle Frankfurt on pala kakkua. Osimhen, Kvaratskhelia ja kumppanit laittavat isäntien ajoittain pahoista vaikeuksista kärsineen puolustuksen polvilleen. Pelivalinnaksi täräytetään vierasvoitto (1X2). Hyödynnä luotettavan William Hillin kerrointarjous ja ota helpot pois lyömällä betsi sisään tästä.