Eurooppa-liiga ke 18.05. klo 22:00

Frankfurt - Rangers

Glen Kamara iskee eurofinaaliin! Jättiläisiä pudottaneelle Frankfurtille saattaa eskaloitua iso ongelma

Eurooppa-liigassa pelataan jännittävä yllättäjien finaali Sevillassa keskiviikkona. Frankfurt pudotti kahdella viimeisellä kierroksella jatkosta Barcelonan sekä West Hamin. Rangersin tie oli ehkä hivenen kevyempi, kun se antoi kyytiä Bragalle sekä RB Leipzigille. Toki on muistettava, että jo pudotuspelien avauskierroksella skotlantilaisryhmä näytti, ettei Bundesliiga-joukkueen kaataminen ole ongelma. Dortmund jäi nuolemaan näppejään perinteikkään seuran huippusuoritusten ansiosta.

Frankfurtin tarina europeleissä on tällä kaudella ollut huikea ja menestys suhteessa Bundesliigaan melko maagista. Saksan pääsarjassa suoritustaso on ollut isossa kuvassa pettymys ja joukkue sijoittuu keskikastiin, joten Mestarien liiga -paikka finaalivoitolla olisi sille melkoinen paukku. Joukkueen kannattajat ovat näyttäneet omistautumisen mallia näissä kekkereissä ja pistäneet esimerkiksi Nou Campin sekaisin, joten hiljaisuutta tai pelkkää skottifanien ulinaa ei saksalaisedustajien tarvitse katsella ja kuunnella.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Martin Hinteregger putosi harmillisesti joukkueen kokoonpanosta edellisellä kierroksella, eikä mies pääse viheriölle Ramón Sánchez Pizjuánilla. Diant Ramaj, Jesper Lindström sekä Danny da Costa jatkavat niin ikään sairastuvalla. Alamy Touré on kelvollinen paikkaaja kokeneelle itävaltalaiselle puolustuspermanentissa, eikä ainakaan Tutan pelaamiselle pitäisi olla esteitä, vaikka mies viime viikonloppuna 2–2-tasurissa Mainzin vieraana otettiinkin vaihtoon. Lahjakas puolustaja Evan Ndicka puolestaan sai pienen lihasvamman samaisessa ottelussa, mutta tämä on luultavasti kunnossa.

Glen Kamara on todella vahvasti tyrkyllä Rangersin avaukseen ja kyseessä on suomalaisittain historiallinen tapahtuma. Jos mahdollista, skotlantilaisjoukkueen pääseminen finaaliin saakka on vielä suurempi yllätys kuin Frankfurtin kohdalla. Ilman saksalaisten puolustuspään poissaoloja asetelmat olisivat huomattavasti selvemmät, mutta nyt lähtökohdat ovat kimurantimmat. Jos Ndicka olisi Hintereggerin lisäksi sivussa topparilinjasta, olisi ilmassa jopa katastrofin ainekset.

Rangers on pelannut erinomaisen kauden Eurooppa-liigan lisäksi myös kansallisella tasolla, mutta toki kokonaisvaltainen tasoero Bundesliigaan on iso. Vieraiden kokoonpanosta puuttuvat varmuudella ainakin Filip Helander, Alfredo Morelos sekä Ianis Hagi, mutta alakerrassa Kemar Roofe saattaa olla riittävässä kunnossa palatakseen pitkästä aikaa kehiin – tämä voisi toteutuessaan tuoda vahvan lisälatauksen joukkueelle.

Asetelmat eivät ole missään tapauksessa mutkattomat, eikä kurveja sovi vetää betseissäkään suoriksi – ainakaan ennen kuin tiedetään tarpeeksi. Frankfurt on laittanut kovemmat joukkueet pihalle ja jälleen on valtava määrä saksalaisfaneja reissussa. Karnevaalitunnelma on taattu Oliver Glasnerin joukkojen näkökulmasta, mutta toisaalta Rangersilla on ollut reissussa vaikeaa europeleissä ja tulokset se on tehnyt pääasiassa kotikentällä. Nyt kyseessä on toki neutraalikenttä, mutta merkillepantavaa silti. Vieraiden puolustajahuolien mahdollinen eskaloituminen on suurin yksittäinen kysymysmerkki tällä hetkellä.

Jos muita kuin Hintereggeriä ei tarvitse paikata avauksessa, joukkue on Uhmapelaajien papereissa vahvasti niskan päällä. Ndickan on sanottu tulevan kuntoon, mutta täyttä varmuutta ei ole. Aikaiseksi pelivalinnaksi eniten miellyttää molemmat joukkueet tekevät maalin -kohde, jolle saadaan makoisa kerroin. Kyttäilyä tai peruuttelua ei tässä kamppailussa nähdä – molemmat ryhmät ovat tässä pisteessä nimenomaan rohkeutensa ansiosta.

Ota jopa 200€ ilmaista rahaa tämän kohteen avulla

1. Avaa pelitili Sportazalle tästä

2. Tee talletus (20–200€)

3. Lyö talletuksesi suuruinen veto kohteelle “molemmat joukkueet tekevät maalin”

4. Riippumatta siitä, osuuko betsi, saat panoksen verran ilmaista pelirahaa vedon ratkettua

  • kierrätys on vain 5 x talletus & bonus
10 euroa pelirahaa