Bundesliiga la 01.10. klo 16:30

Frankfurt - Union Berlin

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Frankfurt saa vieraakseen sarjakärjen – jatkaako yllätysnimi piikkipaikalla?

Lauantaina Bundesliigan alkukauden kovin yllättäjä Union Berlin matkaa Frankfurtin vieraaksi. Saa nähdä kuinka hyvin vieraat onnistuu pitämään vireen yllä vielä tauon jälkeen, mutta toistaiseksi Urs Fischerin ryhmällä on mennyt lujaa. Frankfurt on toki laadukas joukkue, mutta Uhmapelaajien arvioissa edes kotietu ei nosta sitä kuin vain marginaaliseksi suosikiksi vähämaaliseen taistoon.

Frankfurtin kausi on lähtenyt liikkeelle vaihtelevasti, mutta isossa kuvassa meno on ollut hyvällä mallilla. Ensimmäisen kierroksen jälkeen kun Bayern murskasi Frankfurtin peräti 1-6, on oma pääty pysynyt selvästi paremmin kurissa. Otteluohjelma ei kuitenkaan ole aivan äärimmäisen vaikea ollut, vaikka toki RB Leipzig asettui kertaalleen vastaan. Viimeistely puolestaan on ollut jopa aavistuksen verran odotettua tehokkaampaa, vaikkakin kumpikaan kärkipelaajista Rafael Borre tai Randal Kolo Muani ei ole varsinaisena maalitykkinä kunnostautunut. Sen sijaan Daichi Kamada on kolmen maalisyötön lisäksi viimeistellyt itse neljä osumaa.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Eintracht Frankfurt

@eintracht_eng
🎙️ Oliver Glasner's pre-match presser:

"@fcunion are a team who have been cleverly put together, have a great coach in Urs Fischer, who gives their play a clear thumbprint. They're very compact and are one of the best counter-attacking teams."

#SGE | #SGEFCU

Sarjakärkenä kahdeksanteen kierrokseen lähtevä Union on yllättänyt monet. Sen kyky olla ärsyttävä vastus vahvan puolustuspelin avulla etenkin kotiyleisön edessä tiedettiin, mutta erittäin kova tehokkuus maalipaikoissa on tullut hieman yllätyksenä. Maaliodottamat antaa Unionista hieman realistisempaa kuvaa ja samalla menolla kärkipaikka tuskin kauaa pysyy hallussa, sillä vaikka hyökkäyspeli nojaa pitkälti vastaiskuihin, pitäisi maalipaikkoja pystyä luomaan nähtyä enemmän. Puolustussuuntaan Union on kuitenkin aivan sarjan eliittiä ja vähämaalisia matseja on jatkossakin odotuksissa.

1. FC Union Berlin

@fcunion_en
Oh. My. Lord.

Bundesliigan puolella Union on edelleen ilman tappioita ja on hyvin mahdollista, että vahva putki jatkuu vielä ainakin pari kierrosta, kunnes Dortmund tulee vastaan. Lapulle otetaan Unionia, mutta ottelun vähämaalisen luonteen vuoksi napataan vedot +0 tasoituksella, eli tasapelillä panos palautuu. Frankfurtilta Ansgar Knauffin ja Kristijan Jakicin pelikunnon yllä on pieniä kysymysmerkkejä, mutta muuten kokoonpanotilanne näyttää hyvältä molemmissa leireissä.