Bundesliiga su 28.11. klo 16:30

Frankfurt - Union Berlin

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Bundesliiga ja over on aina hyvä kombo vetolapulla

Frankfurtin ja Union Berlinin välinen matsi tulee olemaan varsin tasainen vääntö. Kumpainenkin joukkue pyörähti torstaina eurokentillä, joten merkittävää rasitusetua ei kummallakaan ole, toki Union vieraili Kazakhstanissa, mutta ottelun tempo pysyi varsin maltillisena ja jalkoja säästyi viikonlopulle. Frankfurt puolestaan pelasi 2-2 tasurin kotonaan Antwerpia vastaan.

Molemmat tiimit on parantanut otteitaan kauden edetessä, mutta varsinkin Frankfurt on saanut koneensa käyntiin surkean alkukauden jälkeen. Vierasottelu Freiburgia vastaan ole oikein kelpo esitys, vaikkakin Freiburgilla oli omat maalipaikkansa, joista olisi pitänyt räpätä muutama maali. Eintrachtin matseissa on nähty keskimäärin 2,5 maalia per ottelu, mutta maaliodottamien perusteella voidaan odottaa enemmänkin maaleja tulevissa matseissa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Union on jälleen pelaamassa vahvaa kautta ja vaanii viidentenä UCL paikkoja, berliiniläiset on hävinnyt vain Bayernille viimeisen viiden pelin aikana. Berliinin paikallispelissä Union näytti kaapin paikan Herthalle ja otti ansaitun 2-0 voiton Taiwo Awoniyin sekä Christopher Trimmelin maaleilla.

Union ei ole kaikista maalirikkain jengi Bundesliigasta, mutta tässä ottelussa on potentiaalia nähdä useampikin maali, omalle tasolleen palaava Frankfurt iskenee kotonaan muutamankin maalin. Unionin hyökkäys on riittävä Awoniyin sekä Max Krusen johdolla vastaamaan Frankfurtin ilotulitteluun, joten valitaan kupongille yli 2,5 maalia erittäin maukkaalla kertoimella!