pe 05.04. klo 21:30

Frankfurt - Werder Bremen

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Werder Bremenin alamäki on ollut jyrkkä – jatkuuko kurjuus Frankfurtin vieraana?

Bundesliigassa kierros käynnistyy perjantaina Werder Bremenin matkatessa Frankfurtin vieraaksi. Frankfurt on ollut tällä kaudella odotetusti joukkueista laadukkaampi ja tasoero olisi kotinurmella jo valmiiksi suuri, mutta vieraat on viime aikoina kaivanut itsensä todella syvään kuoppaan. Ei siis olisi yllätys mikäli Bremenin ahdinko ja voitottomien otteluiden jakso jatkuisi edelleen.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kierrokseen lähdettäessä Frankfurt on sarjataulukossa pitkälti siellä mihin sitä odotettiin, eli 6. sijalla. Matkaa yllä olevaan RB Leipzigiin on yhdeksän pistettä ja puolestaan perässä tulevat Augsburg ja Freiburg ovat viiden pinnan päässä. Isäntien otteissa ei ole ollut liialti kehuttavaa, mutta tasaisen laadukas perustekeminen on tuonut pisteitä kelvolliseen tahtiin – viime kierroksella Union Berliniä vastaan päädyttiin maalittomaan tasapeliin. Kokoonpanotilanne on alustavasti hyvä, sillä avauksen pelaajista vain Hugo Larssonin kohdalla on kysymysmerkkejä.

Eintracht Frankfurt

@eintracht_eng
Not our day. We have to settle for a point.

⏹ 90' | #SGEFCU 0-0 | #SGE

Bremen puolestaan löytyy tasaisesta keskikastista. Putoamisuhkaa ei ole, mutta myös top6 sijoituksista taistelemisen voi unohtaa. Suunta on kuitenkin huolestuttava, sillä viimeisistä viidestä ottelusta Bundesliigassa saldona on vain yksi kotona tullut tasapeli sarjajumbo Darmstadtia vastaan ja edellinen voitto karsijan paikan yläpuolella olevaa joukkuetta vastaan tuli tammikuun lopulla. Pahimmat poissaolohuolet alkaa olla hiljalleen takana, mutta Wolfsburgia vastaan tulleessa tappiossa punaisella kortilla suihkuun lentänyt Anthony Jung on sivussa puolustuslinjasta. Lisäksi maalivahti Michael Zettererin pelikunto on vielä epävarma.

SV Werder Bremen EN

@werderbremen_en
Defeat at home 💔

#werder #svwwob

Uhmapelaajat saa Frankfurtin vielä markkinaakin suuremmaksi suosikiksi, joten Betsamigon tarjoama 1,85 kerroin kotivoitolle ruksitaan ilomielin lapulle. Bremenin taso on tullut hiljalleen runsaasti alaspäin, kun puolestaan Frankfurtilta ei olla nähty suuria heilahduksia suuntaan tai toiseen. Myöskään isäntien miinusmerkkiset tasoitukset pienemmällä panoksella ei ole huonoja vaihtoehtoja, mutta pysytään tällä kerralla maltillisemmissa linjoissa.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.