Eurooppa-liiga to 05.05. klo 22:00

Frankfurt - West Ham

Vuoroin vieraissa! Marssiiko West Ham jatkoon FC Barcelonan pudottanutta sensaatiojoukkuetta vastaan?

Sensaatiomaisesti Barcelonan puolivälierissä pudottanut Frankfurt nappasi todella arvokkaan vierasvoiton West Hamista ensimmäisessä osaottelussa, mutta se ei voi vielä huokaista helpotuksesta. Vierailija on rankaissut sekä edelliskierroksella Lyonia että sitä ennen Sevillaa toisissa osaotteluissa. Kokeeko Frankfurt saman kohtalon?

Toki isännän Barcelona-voittoa voidaan hehkuttaa maailman tappiin asti, mutta joukkue ei ole voittanut mitään. Kansallisella tasolla ryhmä ailahtelee pahasti, eikä ainakaan pääsarjanäytöillä ole mitään asiaa eurokentille ensi kaudella. West Ham on ollut europeleissä vakuuttava ja edellisellä kierroksella se latoi peräti kolme vierasmaalia Lyonin verkkoon ja nappasi huikealla esityksella jatkopaikan. Sitä ennen joukkue voitti Eurooppa-liigan menestyjäkonkarin Sevillan, joten kyllä vasarapaitojenkin otteissa riittää hehkutettavaa, joka jää toki hehkutushierarkiassa kotijoukkueen Barça-shown alle.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Kumpi on pelillisesti vahvempi joukkue? West Ham on. Frankfurtin edellisviikon vierasesiintyminen ja 1–2-voitto London Stadiumilla tulivat tehokkaalla viimeistelyllä, mutta pelillisesti joukkue ei ollut ottelussa juurikaan vahvempi. Maaleilla näitä toki ratkotaan. Vierailla on taatusti vähintään yhtä paljon nälkää kuin isännällä, eikä vieraissa voittaminen ole tuntunut olevan jatkopaikan esteenä aiemminkaan.

Isännillä on kokoonpanotilanteen osalta lontoolaisia enemmän kysymysmerkkejä, kun West Hamin ainoa varma poissaolija on Angelo Ogbonna. Alakerrassa pieni kysymysmerkki on Ben Johnson, mutta todennäköisesti tämä on kehissä. Frankfurtin puolella on kysymysmerkkejä, eikä vähiten alakerrassa – joukkue on imuroinut kokonaisuudessaan kuudessa perättäisessä kamppailussa kaksi maalia omiin.

Toki voisi sanoa, ettei vieraidenkaan puolustaminen ole ollut parhaalla mahdollisella tolalla, mutta on kuitenkin huomioitava parantunut pelaajatilanne. Nyt alakerran johtohahmot ovat kunnossa. Vierasvoitto maistuu tässä parissa lapulle (1×2). Frankfurt oli tehokas ja osin jopa onnekas Lontoossa, mutta nyt on Hammersin vuoro.

10 euroa pelirahaa