Bundesliiga la 12.02. klo 16:30

Frankfurt - Wolfsburg

Filip Kostic palaa kokoonpanoon! Latooko Frankfurt-tykki paluunsa kunniaksi alisuorittavan vierailijan nurin?

Wolfsburg nappasi viime viikonloppuna helpottavan voiton Greuter Fürthin vieraana, mutta mukavaa vierasretkeä Frankfurtiin on silti turha odottaa. Isäntä on päässyt huonomman jaksonsa jälkeen vahvasti takaisin pisteisiin kiinni, eikä alisuorittavan vierailijan mieltäylentävä voitto sarjajumbosta auta lauantaina. Isäntä saa tärkeän palasen takaisin kokoonpanoonsa.

Frankfurt on saanut pienen tuloksellisen suvantovaiheen jälkeen pelaamistaan takaisin raiteilleen ja viime viikonloppuna se nappasi Stuttgartin vieraana 2–3-voiton, joka oli ryhmälle jo toinen perättäinen täysi pistepotti. Filip Kostic oli sivussa viime viikolla, mutta ei ole enää ja tämä on kotijoukkueelle iso ja tärkeä uutinen – serbialainen palannee välittömästi omalle paikalleen avauskokoonpanoon.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Läpi kauden alisuorittanut Wolfsburg kauppasi Wout Weghorstin tammikuun siirtorajalla Valioliiga-joukkue Burnleyn suuntaan. Viime viikolla ryhmä iski jopa hivenen yllättävästi peräti 4–1-voiton taululle, mutta on muistettava, että vastassa oli sarjajumbo Fürth, jonka voittaminen ei paljoa vaadi. Paulo Otavio, William sekä Xaver Schlager jatkavat edelleen sairastuvalla Lukas Nmechan tavoin. Isännillä ainoastaan Ragnar Ache sekä Dachi Kamada ovat varmuudella sivussa.

Vaikka Wolfsburg voitti viime viikolla, on sen taso silti kehno. Vieraissa on kuluvalla kaudella tullut vaivaiset kymmenen pistettä. Etenkin reissussa maalintekokin on tökkinyt, kun osumia on saatu alle yksi ottelua kohden ja päästetty tuplasti enemmän. Frankfurt (1X2) haiskahtaa melko turvalliselta valinnalta, kun myös Kostic on takaisin. Betsaa FansBetillä alla olevilla ohjeilla ja ota jopa kolme 20€ arvoista ilmaisvetoa!

Ota Frankfurtista kaikki irti Fansbetillä

Tallettamalla 20€ ja tekemällä tämän vihjeen Frankfurtin kautta triplan (kolme kohdetta) saat nyt Fansbetiltä kaksi ilmaista 20€ triplavetoa lisää.

Avaa tili, talleta ja lyö tripla, jossa on Frankfurtin lisäksi kaksi vähintään 1,40 -kertoimista muuta matsia ja saat ilmaiset lisävedot tilillesi. Ilmaisvetojen voitoilla ei ole kierrätystä, joten voit nostaa voittosi heti pankkitilillesi.

Tarjous on voimassa vain mobiilissa.

PELAA FRANKFURTIA TÄSTÄ >>>


10 euroa pelirahaa