Bundesliiga la 02.04. klo 16:30

Freiburg - Bayern München

Freiburg tarjoaa Bayernille kovan haasteen!

Bundesliigassa on lauantaina maukasta peli-ideaa tarjolla, kun Freiburg isännöi Bayern Münchenia. Tehojen osalta Freiburg ei vertailussa pärjää, mutta tiiviin puolustuspelaamisen avulla se pystyy laittamaan vieraat ahtaalle. Molemmat joukkueet saa lähes parhaat avaukset jalkeille – isänniltä sivussa on keskikentältä Kevin Schade ja Bayernilta kaikki muut paitsi Alphonso Davies ja Eric Maxim Choupo-Moting ovat näillä näkymin käytettävissä.

Freiburg löytyy sarjasta viidentenä ja mikäli loistavat otteet jatkuu, on paikka jopa neljän parhaan joukossa avoinna. Vaikka materiaali ei kuulu sarjan kärkipäähän, on Christian Streich saanut joukkueen parhaat puolet esille. Verrattuna muihin kärkipään joukkueisiin Freiburg ei hyökkäyspäässä mielettömiä maalijuhlia järjestä, mutta tarvittavien tehojen lisäksi koko joukkueen puolustuspelaaminen on ollut loistavalla tasolla. Puolustaja Nico Schlotterbeckin ja maalivahti Mark Flekkenin johdolla Freiburg on päästänyt Bayernin jälkeen sarjan toiseksi vähiten maaleja.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Bayernin kausi on ollut vaihteleva, sillä totutun dominoinnin sekaan mahtuu myös heikompia esityksiä. Osa on selittynyt loukkaantumisilla, jotka ovat vaikeuttanut ennen kaikkea puolustuspään toimintaa. Vaikka pitkään näytti, että jälleen yksi mestaruus hoituu leikitellen, on ero perässä tulevaan Dortmundiin tällä hetkellä ‘’vain’’ kuusi pistettä. Hätää ei tähtisikermällä ole, mutta helppoihin pistemenetyksiin ei ole varaa. Edellisellä kierroksella oli tarjolla taas sitä tutumpaa Bayernia, kun Union Berlin jäi jalkoihin lukemin 4-0.

Robert Lewandowskin pelikunto on pieni kysymysmerkki, mutta todennäköisesti hän on kunnossa avaukseen. Vaikka tasoero on selvä, on Uhmapelaajien papereissa Freiburgilla kotikentällä paremmat mahdollisuudet mitä markkina antaa ymmärtää. Freiburgin +1,5 tasoitukselle tarjottu 1,67 kerroin poimitaan matkaan – jos haluaa isompaa kerrointa metsästää, voi lapulle ruksia pienempää tasoitusta. Bayernin matseissa on totuttu näkemään ilotulituksia, mutta Freiburgia vastaan vieraat joutuu todellakin työskentelemään päästäkseen huippupaikoille.

10 euroa pelirahaa