Bundesliiga la 16.10. klo 16:30

Freiburg - RB Leipzig

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkaako Freiburg tappiottomana?

Lauantaina palataan jälleen Bundesliigan pariin kuuden ottelun voimin. Loistavasti kauden aloittanut Freiburg saa vastaansa RB Leipzigin. Perustasoltaan vieraat ovat vahvempia ja lähtevät myös vieraissa kiistattomana ennakkosuosikkina, mutta pystyykö kotijoukkue laittamaan kapuloita rattaisiin? Leipzigin vierassaldo on surkea eikä tälläkään kerralla ole helppoa ottelua luvassa.

Freiburg on ollut yksi alkukauden yllättäjistä, sillä seitsemän kierroksen jälkeen joukkue marssii edelleen tappioitta. Saldona on neljä voittoa ja kolme tasapeliä. Aivan kaikista vaikein otteluohjelma joukkueella ei ole ollut, mutta esimerkiksi huippujoukkue Borussia Dortmund joutui antautumaan toisella kierroksella. Hyökkäyssuuntaan Freiburg ei ole ollut erityisen säkenöivät, mutta oma maali on pysynyt hyvin puhtaana eikä sitä vastaan myöskään ole huippupaikoilla juhlittu. Tällä kerralla haaste tulee olemaan kova, mutta tiiviillä puolustamisella Freiburg voi tehdä vieraiden olon erittäin epämieluisaksi.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Leipzig ei toistaiseksi ole päässyt parhaaseen mahdolliseen lentoon, mutta toki hyviä esityksiä on ollut mukana. Suurimmat ongelmat on kuitenkin ollut nimenomaan vieraissa. Kolmesta vierasottelusta saldona on vain yksi tasapeli ja tehtyjä maaleja on myös yksi. Kotona tulokset on olleet selvästi parempia ja ennen kaikkea tiedossa oleva tulivoima on päässyt kukoistamaan. Laatua vierailta löytyy riittävästi, mutta viimeistely on saatava kohdalleen myös kotikentän ulkopuolella.

Kokoonpanojen suhteen vierailla huoli on suurempi, vaikka myös laadukkaita korvaajia löytyy. Freiburgilla Jonathan Schmid on ollut jo useamman ottelun sivussa. Leipzigillä sivussa ovat muun muassa Kevin Kampl, Dani Olmo ja Nordi Mukiele. Myös Marcel Halstenberg ja Marcelo Saracchi ovat olleet jo pidempää sivussa.

Vieraat ovat otteluun lähdettäessä ennakkosuosikkeja, mutta Uhmapelaajat näkee kotijoukkueen venymisen jälleen kerran pisteille hieman markkinaa suurempina. Vieraiden osalta tulivoimaa löytyy enemmän, mutta tällä kerralla tuskin mennään vauhdilla päädystä päätyyn, joka varmasti sopii kotijoukkueelle. Lapulle valitaan siis Freiburgia +0,5 tasoituksella.