Bundesliiga la 07.05. klo 16:30

Freiburg - Union Berlin

Unionin venyminen pisteille houkuttelee suurten panosten matsissa!

Bundesliigassa on lauantaina tarjolla äärimmäisen mielenkiintoinen taisto, kun Freiburg isännöi Union Berliniä. Panokset on valtavat eikä viihdettä tule puuttumaan, vaikka riskejä tuskin liikaa halutaan ottaa. Freiburg on kotona suosikki, mutta Union laittoi esimerkiksi RB Leipzigin kahdesti tiukille eikä se tule tänäänkään jalkoihin jäämään. Vierailta puolustuksesta Timo Baumgartl on sivussa ja Dominique Heintz, Robin Knoche sekä Andras Schäfer ovat epävarmoja. Isänniltä puuttuu keskikentän vaihtoehdoista Yannik Keitel, Kevin Schade ja Noah Weisshaupt.

Freiburgilla on pelissä ei enempää eikä vähempää kuin paikka neljän parhaan joukossa. Kausi on ollut valtava menestys ja neljän parhaan joukossa pysyminen olisi ansaittu palkinto. Leverkuseniin ero on kolme pistettä, mutta Leipzig tulee pisteen Freiburgia perässä ja Köln yrittää kiriä kolmen pisteen takaa. Tästä matsista olisi melkeinpä irrottava voitto, sillä viimeisellä kierroksella tulee Leverkusen vastaan ja pahimmalla kilpakumppanilla Leipzigillä on selvästi helpommat vastustajat tarjolla. Edellisellä kierroksella Freiburg hurjasteli voittoon Hoffenheimista maali-iloittelun päätteeksi lukemin 4-3

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Unionin suunta on ollut ylöspäin, vaikka edellisen kierroksen tasapeli Greuther Fürthia vastaan oli pettymys. Huhtikuun kolme ensimmäistä matsia päättyi voittoihin ja perään erittäin tiukat kaksi ottelua Leipzigin vieraana toi voiton sekä tappion. Tappio tuli Saksan Cupin puolella, mutta mikä tärkeintä, upea loppuhetkien nousu jälkimmäisessä ottelussa toi kolme pistettä Bundesliigan puolella ja tällä hetkellä saumat kuuden parhaan joukkoon on edelleen olemassa. Ero Kölniin on yksi piste, joten isojen panosten matseja on enää jäljellä.

Freiburg tosiaan on kotona kiistaton suosikki, mutta Uhmapelaajat pitää ottelun marginaaleja aavistuksen verran markkinaa pienempinä. Panokset on isot eikä myöskään ottelun maaliodottama nouse erityisen korkealle, joten tasainen ja vähämaalinen vääntö on odotuksissa. Pelivalinnan osalta hypätään vieraiden matkaan +0,5 tasoituksella, eli tasapeli tai vierasvoitto tuo betsin kotiin. Lähtökohdat voisi olla vieläkin tasaisemmat, mutta poissaolojen suhteen Unionin suuntaan on hieman enemmän epävarmuutta.

10 euroa pelirahaa