Eurooppa-liiga to 05.10. klo 19:45

Freiburg - West Ham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tehoileeko Ajax-kaappaus jälleen Eurooppa-liigassa? West Ham vahvassa iskussa Saksaan!

Viime kaudella Konferenssiliigan voittanut West Ham on ollut vahva joukkue Valioliigassa alkukaudella ja avauskamppailu oli voitokas myös Eurooppa-liigassa. Freiburg voitti niin ikään ensimmäisellä ottelukierroksella, mutta onko siitä kaatamaan englantilaista laaturyhmää? Kertoimissa vallitsee käytännössä tasa-asettelu eikä se täysin vastaa lähtökohtia. Uhmapelaajat nostaa lontoolaisvierailijan ennakkosuosikikseen.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta 25€ ilmaisveto.

Freiburgilla ainakin Christian Günter sekä Daniel-Kofi Kyereh jatkavat sairastuvalla. West Hamilta nähtäneen jälleen kerran jokseenkin Valioliiga-miehistöstä poikkeava avauskokoonpano, mutta kun tulosta tulee, mikäs siinä. Pari viikkoa sitten Englannin pääsarjassa pienemmille minuuteille jäänyt Ajax-hankinta Mohammed Kudus tinttasi kaksi maalia 3–1-voitossa Backa Topolaa vastaan. Kokoonpano noudatellee samoja linjoja kuin tuolloin – Aaron Creswell on kuitenkin sivussa. Jarrod Bowenin pelikunto on pieni kysymysmerkki.

West Ham United

@WestHam
First look at Stadion am Wolfswinkel for the squad 👀

Freiburg on kelvollinen joukkue ja pääsee kotiyleisönsä eteen, mutta ainakaan toistaiseksi se ei ole pystynyt suorittamaan suhteessa yhtä laadukkaasti kuin esimerkiksi viime kaudella. Bundesliigassa sijoitus on tällä hetkellä vasta kahdeksas ja kuudessa ottelussa joukkue on tehnyt ainoastaan seitsemän maalia. West Hamin puolustuspelaaminen on ollut todella hyvää alkukaudella ja joukkueen alakerrassa on todella reilusti leveyttä.

Tällä hetkellä tilanne on se, että vaikka David Moyes harrastaisi yhtälailla lepuutuksia kuin avauskierroksella, on West Ham pakko nähdä ennakkosuosikkina tulevassa kamppailussa. Esimerkiksi Kudusin otteita on kiinnostavaa seurata – näyttöpaikkoja Valioliigassa aukenee varmasti, jos maalitehtailu Eurooppa-liigassa jatkuu. Vasarapaitojen voitto lätkitään tiketille (1X2 – West Ham).

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän viikon futismatseissa – tai missä ikinä haluatkaan!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.