Bundesliiga la 12.03. klo 16:30

Freiburg - Wolfsburg

Jatkuuko Wolfsburgin parantuneet otteet Freiburgin vieraana?

Bundesliigan puolella kauden suurimpiin yllättäjiin kuuluva Freiburg isännöi vihdoin ja viimein otteitaan parantanutta Wolfsburgia. Loukkaantumistilanne on näillä näkyminen varsin rauhallinen molemmissa leireissä, mutta isäntien alakerrasta Nico Schlotterbeckin pelikunto on epäselvä. Vieraat puolestaan saa Maxence Lacroixin takaisin puolustukseen. Wolfsburg on saanut ryhtiä otteisiin ja vaikka sarjataulukossa eroa on peräti kymmenen pistettä, tulee se laittamaan Freiburgin koville.

Freiburg on jatkanut läpi kauden jatkuneita vahvoja otteita ja tappioita tulee vain harvakseltaan. Edellisellä kierroksella se onnistui venymään tasatulokseen loistavassa vireessä olevan RB Leipzigin vieraana. Voittokin oli äärimmäisen lähellä, mutta Leipzig tasoitti ansaitusti lopussa. Tasaisen varma puolustuspelaaminen on tehnyt Freiburgista tämän kauden sensaation. Vaikka vahva alakerta onkin ollut joukkueen vahvin ase, löytyy myös hyökkäyspäästä riittävästi tulivoimaa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Wolfsburgin kausi puolestaan on ollut melkoista rämpimistä, mutta vihdoin tuloskunto on lähtenyt nousuun. Viiden ottelun otannalla ainoastaan Hoffenheimia vastaan tuli tappio ja tukossa olleita maalihanoja on saatu auki. Nimenomaan viimeistely on ollut tuskaisaa etenkin Lukas Nmechan ollessa sivussa, mutta nyt hänen pitäisi olla käytettävissä avaukseen. Myös puolustuspäässä on tullut paljon kaivattuja onnistumisia, kun viiden ottelun aikana omiin on mennyt vain viisi maalia. Parannettavaa on silti vielä paljon ja ennen kaikkea tasaisuuden puute on ollut Wolfsburgin ongelmana.

Freiburg on kaksikosta selvästi tasaipainoisempi ryhmä, mutta Wolfsburg on hiljalleen alkanut heräilemään ja odotukset jatkoa ajatellen on korkealla. Mitään huippunopeaa ja päästä päähän menevää matsia ei ole odotettavissa, mutta silti overin kertoimissa on hieman ilmaa tarjolla. Nmechan saaminen avaukseen on iso plussa vieraille ja Schlotterbeckin poissaolo olisi kova isku Freiburgin alakertaan. Yli 2,5 maalia isketään lapulle 2,10 kertoimella. Tykkikohteesta ei ole kyse, mutta pari yksikköä kelpaa hyvin panokseksi.

10 euroa pelirahaa