ATP to 10.08. klo 19:30

Fritz - de Minaur

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Menestys karttaa! Löytääkö Taylor Fritz lääkkeitä huippuvireisen australialaisvastustajansa selättämiseen?

Taylor Fritz (ATP 9.) on ollut tällä kaudella isoissa kilpailuissa suurissa vaikeuksissa eikä miehelle ole juuri menestystä pikkukisoja lukuun ottamatta tullut. Torontossa pelattava Masters-turnaus alkoi yhdysvaltalaisen kannalta hieman takkuisesti, vaikka Ugo Humbert lopulta kaatui kolmessa erässä. Alex de Minaur (ATP 18.) on puolestaan ollut vahvassa iskussa kovalla alustalla – alla on jo finaalipaikka Meksikossa pelatussa turnauksessa ja alku Torontossa on ollut niin ikään vakuuttava.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja ota tennisviikkoon 25€ ilmaisveto.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Ensimmäisellä kierroksella de Minaur kaatoi Cameron Norrien ja toisella kierroksella kanadalaislupaus Gabriel Diallo taipui australialaisen käsittelyssä. Ensimmäistäkään erää ei de Minaur ole vielä tässä turnauksessa hävinnyt. Merkittävin muutos esimerkiksi alkukauteen on se, että australialainen ei tällä hetkellä tee myöskään kauheasti helppoja virheitä. Molemmissa otteluissaan tähän saakka mieheltä on nähty ainoastaan kymmenen niin sanottua pakottamatonta virhettä.

National Bank Open

@NBOtoronto
FRITZ FOR THE WIN 🔥🇺🇸

@Taylor_Fritz97 hangs on for a 7-6, 3-6, 6-3 rollercoaster win over Ugo Humbert 🙌

Fritz on niin ikään kotonaan kovalla alustalla, mutta tällä hetkellä vastustaja vaikuttaisi olevan todella vahvassa iskussa. Tasainen taistelu on varmasti luvassa, mutta melkoinen menestyspaine alkaa yhdysvaltalaisella olla isojen kisojen osalta. Tulosta ei tällä kaudella ole tullut toivotulla tavalla ja Toronton toisella kierroksella jopa selvästi heikompi Humbert tuotti vaikeuksia.

Kaksikko on kohdannut viime vuosina useita kertoja ja Fritz on ollut keskinäisissä kohtaamisissa vahvoilla. Tällä hetkellä de Minaurin meno kuitenkin vaikuttaa poikkeuksellisen vahvalta ja yhdysvaltalainen saattaa yhtä hyvin joutua taipumaan. Uhmapelaajat hyppää australialaispelaajan de Minaurin kelkkaan, jonka voitolle on tarjolla herkullinen kerroin.

Nappaa 25€ ilmaisveto tennikseen!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän viikon tennismatseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.