UHMAPELAAJAT la 10.12. klo 19:00

Fritz - Medvedev

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kumpi täydentää taskujaan miljoonalla dollarilla? Medvedev on ollut kaikkea muuta kuin tasainen!

Saudi-Arabian pikaturnaus huipentuu Diryahissa lauantaina. Sekä Taylor Fritz että Daniil Medvedev ovat tähän saakka hamunneet taskuunsa 750 000 dollaria, mutta vielä miljoona on linjalla. Panosta siis riittää – jos ei muuten, ainakin taskujen täyttämisen puolesta. Medvedev on ollut tähän saakka todella kliininen ja edennyt finaaliin vähällä vaivalla. Fritz löysi eilen keinot Cameron Norrien kaatamiseen ja Uhmapelaajien haistelu onnistui paremmin kuin hyvin.

Fritz kaatoi kolmieräisessä kamppailussa Norrien 2–1 (6–7, 6–4, 6–10). Viimeisen erän numerot näyttävät tuolta, koska tässä turnauksessa erikoissääntönä ottelujen mahdolliset kolmannet erät pelataan pitkinä katkaisupeleinä. Tiebreakeissa yhdysvaltalainen on ollut parhaimmillaan todella vahva ja esimerkiksi käynnissä olevassa turnauksessa tämä on voittanut kaikki kolme kohtaamaansa katkaisupeliä.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Avauspäivänä hämmästyttävän timanttisesti kulkeneella ykkössyötöllä tuli piste lähes joka kerta sen pudotessa ruutuun. Norrieta vastaan pientä pudotusta ykkösellä voitetuissa pisteissä tuli odotetusti, mutta edelleen numerot ovat todella lupaavia monipuoliselle 25-vuotiaalle. Rahallista panosta tässä finaalissa riittää, joten molemmilla pelaajilla ainakin motivaation luulisi olevan tapissa, vaikka nämä niin kutsuttuja näytösotteluita ovatkin.

Medvedev on ollut tähän saakka kliininen, mutta ennen turnausta kovassa laskuvireessä olleen pelurin vastustajat eivät ole olleet kummoisia. Avauspäivänä Alexander Zverevin pelituntuman puute näkyi pahemman kerran ja Medvedev marssi ylivoimaiseen voittoon. Stanislas Wawrinka onnistui perjantaina murtamaan ATP-listalla seitsemäntenä olevan ja omintakaisesta lyöntityylistään tunnetun pelurin syötön kertaalleen, mutta 2–0-voitolla irtosi myös finaalipaikka (6–4, 6–4).

Fritz on ensimmäinen kunnollinen testi Medvedeville näissä kekkereissä. ATP-finaaleista alkanut ilmiömäisen vakuuttava suorittaminen on yhdysvaltalaisen osalta saanut jatkoa. Jos ykkönen putoilee jälleen tarpeeksi mukavasti ruutuun, on Fritzillä kaikki mahdollisuudet napata voittopotti ja kasvattaa kolmen päivän tilipussinsa lähemmäs paria miljoonaa.

Marginaalit ovat joka tapauksessa pienet ja vahvasti on amerikkalainen onnistunut viime aikoina itselleen kääntämään kovia matseja. Tasaisuus ja pitkäjänteisyys eivät puolestaan ole lainkaan viime aikoina kuvanneet Medvedeviä. Eikö sinulla ole vielä pelitiliä TonyBetille? Saat ensimmäisen talletuksesi tuplattua, kun avaat sen tästä! Lyö Fritzin voittoa koko laakilla ja tekaise tuplafyrkat tennisviihteen avulla – esimerkiksi 20€ talletuksella voittosumma olisi 105€ ja risat!