ATP ke 06.07. klo 17:00

Fritz - Nadal

Tuleeko Rafael Nadalille noutaja? Edellinen keskinäinen meni kovalla alustalla yhdysvaltalaiselle

Keskiviikkona nähdään useampi kuuma puolivälierävääntö, mutta suuren yleisön katseet kiinnittyvät ehdottomasti Rafael Nadaliin. Espanjalaiskonkari saa vastaansa loistavaa turnausta pelaavan Taylor Fritzin, joka ei takuulla päästä 36-vuotiasta helpolla. Kahdeksan ottelun voittoputkessa oleva yhdysvaltalainen ei ole hävinnyt yhtäkään erää Wimbledonissa ja miehellä on kaikki aseet kamppailla kauden kaksi ensimmäistä grand slam -turnausta voittanutta Nadalia vastaan jopa voitosta.

Nadal ei ole selvinnyt tässä turnauksessa ongelmitta, vaikka parissa edellisessä kamppailussaan espanjalainen on ottanut rutiininomaisesti 3–0-voitot. Botic van de Zandschulpia vastaan massakenttien keisari oli etenkin kolmannessa erässä suurissa vaikeuksissa, aggressiivinen Francesco Cerundolo aiheutti ongelmia jo avauskierroksella ja turnauksen toinen kamppailu Ricardas Berankisia vastaan oli niin ikään hankala kestomenestyjälle.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Pitää toki muistaa, että Fritz on ensimmäistä kertaa näin pitkällä grand slam -turnauksessa. Samaan syssyyn voi tosin todeta, että yhdysvaltalaisella on kaikki aseet horjuttaa Nadalia. Miehet kohtasivat edellisen kerran kovan alustan turnauksessa Indiana Wellsin finaalissa, jonka 24-vuotias vei nimiinsä puhtaasti 2–0-numeroin (6–3, 7–6). Fritz on todella kokonaisvaltainen pelaaja, jonka lyöntinopeus on maailmanluokkaa. Liikkuvuus, ongelmanratkaisukyky ja tilanteiden tunnistaminen ovat niin ikään miehen vahvuuksia.

Tuleva vastustaja on ylivoimaisesti suurin haaste Nadalin vastustajista tähän saakka. Esimerkiksi edellisessen matsin parjatussa kolmannessa erässä espanjalainen näytti ajoittain yllättävänkin väsyneeltä ja muun muassa syötössä tuli paljon virheitä. Jos jokin asia konkarin pelaamisessa ei maailmanluokkaa ole, ensimmäisenä mieleen tulee kakkossyöttö. Fritz kuittaa varmasti muutaman murron, jos Nadal joutuu liikaa turvautumaan toiseen syöttöön.

Voittajabetsin kannalta tämä on todella kinkkinen matsi. Altavastaajaksi yhdysvaltalainen on toki aseteltu ja ottelusta tulee suurella todennäköisyydellä tasaisempi kuin kertoimista voisi päätellä. Tällä kertaa mennään pelimääriin, vaikka houkutus testata Fritziä voittajaksi olisikin melkoinen. Panostetaan reilusti pitkään kamppailuun ja otetaan valinnaksi yli 39,5 peliä. Avaa tästä pelitili Sportazalle, jolta löydät tämän ja kaikki muut Wimbledon-kohteet loistokertoimilla!

10 euroa pelirahaa