Valioliiga su 12.03. klo 16:00

Fulham - Arsenal

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mitrovic ei osu edes laiturilta järveen! Pärjääkö Arsenal naapurissa ilman hyökkäyspään tähtiään?

Fulhamin pitkä tappioton jakso päättyi viime viikonloppuna, kun joukkue kärsi vierastappion paikalliskilpailijaa Brentfordia vastaan. Homma ei tällä kertaa helpotu, ei vaikka Craven Cottagen kotiyleisön tuki on takana. Arsenal jyskyttää jälleen kovassa nosteessa hieman haasteellisemman vaiheen jälkeen ja on tukevasti mestaruudessa kiinni. Pelaajatilanne ei ole kummassakaan leirissä ihanteellinen.

Vahvaa kautta suhteessa odotuksiin pelaava Marco Silvan Fulham hävisi viime viikonloppuna 3–2-numeroin Brentfordille. Ennen Arsenal-ottelua pelaajia on putoillut oikealta ja vasemmalta. Neeskens Kebano jatkaa tuttuna nimenä sairastuvalla ja lisäksi Layvin Kurzava ja Tom Cairney ovat telakalla. Pelikieltoaan kärsii puolestaan Palhinha ja tykkipaidoista lainalla isäntien riveissä viilettävä Cedric ei tietenkään saa pelata varsinaista seuraansa vastaan.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Vielä loukkaantumisiakin suurempi murheenkryyni on Fulhamin näkökulmasta Aleksandr Mitrovicin totaalinen hyytyminen. MM-kisojen jälkeen tulosta on tullut todella kehnosti seurajoukkueessa. Tällä hetkellä parhaimmillaan valovoimainen target-hyökkääjä on täysi turhake! Edellisestä maalista on aikaa lähes kolme ja puoli kuukautta, mutta kyse ei ole pelkästään maalinteosta. Fulhamin täsmäase vaeltelee täysin varjoissa eikä edistä joukkueen pelaamista.

Kuten sanottu, Arsenal on hieman vaikeamman vaiheensa jälkeen palannut mukavasti raiteilleen ja se on englannin kentillä neljän ottelun voittoputkessa. Joukkueen pelaajatilanne on hyvä, vaikka muutama kysymysmerkki on ilmassa. Ylimääräisiä riskejä Mikel Arteta tuskin haluaa ottaa – torstaina on luvassa Eurooppa-liigan neljännesvälierien toinen osaottelu. Edward Nketiah sekä Leandro Trossard ovat todennäköisesti sivussa, kuten myös MM-kisoissa loukkaantunut Gabriel Jesus sekä Mohamed Elneny. Lisäksi Martin Ødegaard ja Kieran Tierney ovat olleet sairaana, joten pieni kysymysmerkki on ilmassa myös heidän pelaamisensa osalta.

On merkittävää, että Arsenalilla on todella paljon tehoja ja tasaisimpia hyökkäyspään suorittajia sivussa. Pitää muistaa, että Silvan miehistö on potentiaalinsa osoittanut ja Mitrovicin konttaamisesta huolimatta löytänyt myös tehoja. Isännille on tiedossa keskimääräistä puolustavampi taistelu, mutta löytääkö Arsenal keinot viimeistelyyn? Mitään hurjaa ilotulitusta ei ole odotettavissa, joten lapulle maistuu alle 2,5 maalia kohde hyvällä kertoimella.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (maalimäärä alle 2,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “maalimäärä alle 2,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 52,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.