su 31.12. klo 16:00

Fulham - Arsenal

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maaleilla ei mässäillä! Arsenalin vuoden viimeinen matsi on taktinen taistelu, joka sen pitää voittaa

Arsenal kärsi torstaina yllätystappion West Hamille kotikentällään ja paikallisottelut jatkuvat heti sunnuntaina. Fulham ei missään tapauksessa ole yhtä vaarallinen tilanteenvaihtojoukkue Hammersiin verrattuna, mutta edellisen kamppailun jälkeen Mikel Artetan joukkojen on otettava pisteet kärkikamppailua ajatellen. Ilmaiseksi ei isäntä nahkaansa myy – se on selviö.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa jopa viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Tärkeitä pisteitä on jaossa Craven Cottagella, kun Fulham haastaa kotinurmellaan Arsenalin vuoden viimeisenä päivänä. Isäntä lähtee taisteluun melko hyvistä asetelmista pelaajatilanteen osalta, mutta Tim Ream ja Adama Traoré ovat varmasti sivussa. Todennäköisesti myös hyvää vauhtia kuntoutuva Willian puuttuu yhä hyökkäyspäästä, mikä tietysti vaikuttaa tällaisessa matsissa isäntien pallolliseen pelaamiseen ja tilanteiden rakenteluun merkittävästi. Raul Jimenez puolestaan palaa pelikiellosta.

Arsenal

@Arsenal
💬 "The team kept trying and they did everything they could to win the game and I don't think that this scoreline reflects actually what happened on that pitch."

Mikel on tonight's result 👇

Arteta oli West Ham -ottelun jälkeen silminnähden pettynyt 0–2-tulokseen, kuten varmasti kuuluukin olla. Arsenal oli ajoittain liian huolimaton pallollisena ja vierailija sai paikkansa verrattain halvalla. Puolustuspelillisesti pohjoislontoolaisten ei kuitenkaan tarvitse muuttaa mitään – alakerran korttitalo on kunnossa ja erityisesti toppariosasto Gabriel Magalhãesin ja William Saliban johdolla elämänsä kunnossa. Tykkimiesten espanjalaisvalmentaja saattaa hakea jopa astetta konservatiivisempaa lähtöä otteluun, kun ajatellaan riskitasoja pallollisena. Kaikki toki tietävät, että kyseessä on erittäin tärkeä matsi, mutta ei sitä liikaa voi toitottaa.

Vieraiden pelaajatilanne on niin ikään hyvä. Fábio Vieira, Takehiro Tomiyasu, Thomas Partey sekä pitkäaikaisloukkaantunut Jurriën Timber ovat sivussa. West Ham -ottelusta pelikiellon vuoksi puuttunut Kai Havertz puolestaan palaa kehiin Craven Cottagella. Pitää muistaa, että myös isäntiä luotsaava Marco Silva on erinomainen taktikko, joten myös siitä kulmasta ottelu Artetaa ja Arsenalia vastaan on kiinnostava. Pelivalinnaksi tankataan sopivalla panostuksella alle 2,5 maalia.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Yhteensä – alle 2,5 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.