Valioliiga to 20.10. klo 21:30

Fulham - Aston Villa

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Onko tässä alkukauden suurin pettymys Valioliigassa? Gerrardin miehistön niskassa pesii lauma gorilloja!

Artikkelin lopussa kerrotaan, kuinka saat 50€ edestä betsejä tallettamalla vain 25€ ja iskemällä sen tehotonta Aston Villaa vastaan.

Aston Villan todella murheellinen alkukausi ei ole kääntynyt paremmaksi, vaikka lokakuu on jo pitkällä. Birminghamin ylpeys kyntää sarjan häntäpäässä ja viimeksi kylmää vettä tuli niskaan viikonloppuna, kun Chelsea oli karu vieras Villa Parkilla. Sarjanousija Fulham on suoriutunut isossa kuvassa isäntiä paremmin, eikä vähiten hyökkäyspäässä. Betsimielessä tätä ottelua voi pitää yhtenä viikkokierroksen kutkuttavimmista!

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Isäntä ei säästellyt rohkeuttaan edellisessä ottelussa ja jälleen kerran oli vuorossa maalirikas vääntö. Kanssanousija Bournemouth haki pisteen Craven Cottagella 2–2-tasurilla. Positiivista Fulhamin kannalta oli Aleksandar Mitrovicin paluu kokoonpanoon ja sarjan parhaisiin kohdepelaajiin piikissä lukeutuva serbialainen onnistui välittömästi rangaistuspotkusta tasoittaen matsin. Poissaolotilanne on kohtuullinen, kun ainoastaan pelikiellossa oleva Nathaniel Chalobah, Kenny Tete sekä Layvin Kurzawa ja Manor Solomon ovat sivussa.

Aston Villa puolestaan kärsii edelleen tärkeän laitapuolustajan Lucas Dignen, Boubacar Kamaran, Ludwig Augustinssonin sekä topparivahvistuksen Diego Carlosin poissaoloista. Edellisessä ottelussaan Steven Gerrardin miehistöä vaivasivat tutut ongelmat viimeisissä ratkaisuissa ja maalinteossa – Chelsea otti 0–2-ryöstön luvattoman helposti ja keskinkertaisella esityksellä. Ilman maaleja harvoin jalkapallossa menestyy ja niitä Aston Villalla on alkukaudella kymmenessä matsissa kasassa vaivaiset seitsemän.

Fulham Football Club

@FulhamFC
You can play your part tomorrow. 👊

#FULAVL

Kyse ei todella ole siitä, etteikö Villalla olisi aseita maalintekoon. Hyökkäyspää on paperilla vahva, mutta esimerkiksi muutama kausi takaperin Southamptonissa 22 maalia mättäneelle Danny Ings on onnistunut tekemään vain yhden osuman laidalle työnnetyn Ollie Watkinsin tavoin. Jälkimmäisen ensimmäinen kausi Aston Villassa tuotti 14 osumaa toissakaudella ja edellisellä sesongilla 26-vuotias englantilainen upotti pallon maaliin 11 kertaa. Lisäksi hyökkäyspään tueksi olisivat tarjolla Leon Bailey, pahasti eksyksissä ollut Philippe Coutinho sekä Argentiinan maajoukkuemies Emiliano Buendia.

Jos on vierailla ollut vaikeuksia maalinteossa, samaa ei voi sanoa Fulhamista. Isäntä viimeistelee todella kovalla prosentilla ja Mitrovic kumppaneineen on ollut liekeissä heti kauden alkumetreillä. Fulham on ollut todella nälkäinen hyökkäyssuuntaan – joskus se on kostautunut, mutta ainakin tulosta on tullut – 16 maalia eli yli tuplasti enemmän Aston Villaan verrattuna. Pelivalinnaksi torstaille maistuu kotivoitto (1×2), jolle on tarjolla hämmentävän hulppea kerroin.

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ tehotonta Aston Villaa vastaan, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat joka tapauksessa uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen vetosi siis tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Fulham” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 71,25€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi! Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.