ma 28.09. klo 19:45

Fulham - Aston Villa

Aston Villalla on kunnollista pelotetta hyökkäyspäässä – iskeekö Ollie Watkins avausmaalinsa Valioliigassa?

Fulham taipui kovasta kiristään huolimatta Leedsille edellisellä kierroksella, eikä helppoa ottelua ole tulossa tarjolle myöskään Aston Villaa vastaan. Vierailija on löytänyt hyökkäyspäähänsä mielenkiintoisen nimen, jolta voidaan odottaa onnistumisia. Isäntien kauden alku on ollut vaisu, eikä meno Villa-ottelussa merkittävästi helpotu.

Ollie Watkins liittyi Aston Villan mukaan kaudenvaihteessa ja on ollut esitysten perusteella erinomainen hankinta. Viime kaudella Mestaruussarjassa Brentfordin riveissä mies iski peräti 26 maalia – Valioliigassa maalitili on vielä avaamatta, mutta cup-otteluissa on syntynyt jo kaksi osumaa. Watkinsilta voitaneen odotella onnistumisia myös Valioliigassa hyvin pian, sillä mies on jatkanut Aston Villassa siitä, mihin jäi Brentfordissa.

CASUMON TERVETULIAISBONUS - 50€ ILMAISVETO

Testaa uusi vedonlyöntimaailman tulokas – saat nyt uutena asiakkaana 50 euron ilmaisvedon!

NAPPAA BONUS

Fulham on päästänyt kahdessa ottelussaan jo seitsemän maalia, eivätkä sen esitykset suuria lupauksia ole herättäneet. Edellisottelun taistelu Leedsiä vastaan toki osoitti, että halukkuutta löytyy. Materiaali on kuitenkin kovin kapea, jos verrataan muihin Valioliigan häntäpäähän ennakoituihin ryhmiin ­– samalla viivalla Fulhamin kanssa on oikeastaan ainoastaan West Bromwich.

Hyökkäyspäässä pelotetta tuo lähinnä Aleksandar Mitrović, mutta hyvin puolustavia ja rutinoituneita Valioliiga-joukkueita vastaan serbialaisen panos uhkaa jäädä yksinäiseksi. Leedsiä vastaan kahdesti maalinteossa onnistunut hyökkääjä tarvitsee toisaalta toimivan tarjoilun, mikä vaikeutuu esimerkiksi Villa-ottelussa huomattavasti.

Aston Villan löydettyä hyökkäyspäähänsä kovan luokan vahvistuksen, paranevat sen maalintekomahdollisuudet niin häntäpään kuin keskikastin ryhmiäkin vastaan merkittävästi viime kaudesta. Kupongille poimitaan maanantai-illan kamppailuun vierasvoitto ja Watkinsin maali yhdistelmäkohteella, jolle erinomaisen kertoimen tarjoilee Unibet.

10€ RISKITÖN VETO JÄÄKIEKON LIVE-VEDONLYÖNTIIN

Coolbet tarjoaa markkinoiden parhaiden lätkäkertoimien lisäksi kampanjan, josta voit lunastaa joka viikko 10 euron riskittömän vedon – ilman kierrätysvaatimusta!

SIIRRY COOLBETILLE JA LUNASTA RISKITÖN VETO >>

Uusi Uhmapelaajien ryhmä nyt Facebookissa - LIITY RYHMÄÄN >>

Kertoimet ottelulleFulham - Aston Villa28.09.2020