Valioliiga ma 08.05. klo 17:00

Fulham - Leicester

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Monsteripelikielto jatkuu edelleen! Pystyykö Leicester ottamaan tukevamman kiinnityksen sarjapaikkaan?

Leicester taistelee sarjapaikkansa puolesta seuraavaksi Fulhamin vieraana. Isännillä on käynnissä vaikeampi jakso, jonka aikana se on tehnyt vain yhden maalin kolmessa ottelussa häviten niistä jokaisen. Poissaolot eivät ainakaan edesauta lontoolaisten mahdollisuuksia nälkäistä vierailijaa vastaan, joka pelaa käytännössä kauden parasta jalkapalloaan tällä hetkellä.

Ainakin Andreas Pereira, Tim Ream sekä Laywin Kurzawa jatkavat kotijoukkueen puolelta sairastuvalla. Lisäksi 11 maalia kuluvalla kaudella mättäneen serbialaisen Aleksandar Mitrovicin kahdeksan ottelun pelikielto jatkuu vielä maanantaina. Sekä Aston Villa että Liverpool ovat hiljattain jättäneet isännän nollille, minkä lisäksi se hävisi edellisen kotikamppailunsa sarjakärki Manchester Citylle.

Piristynyt Leicester voi olla vaikea pala pelaamisensa kanssa viime aikoina tuskailleelle vastustajalle. Erityisen hyvää on ollut vieraiden hyökkäyspelaaminen, joka ei ole edes viime aikoina lunastanut aivan täyttä potentiaaliaan – siitä huolimatta pisteitä on tullut. On vain ajan kysymys milloin tulosta tulee enemmän ja juuri nyt nimenomaan kettulauma näyttää yhdeltä vakuuttavimmista kandidaateista sarjassa säilymisen suhteen.

Leicester City

@LCFC
"Everyone is very aware of the situation we're in and is doing everything they can."

Wout Faes ahead of #FULLEI 🗣️

Leicester saa hyviä uutisia myös sairastuvalta, kun sekä Ricardo Pereira että Jonny Evans palannevat kokoonpanoon. Tämä tarkoittaa, että sairastuvalla jatkaisivat ainoastaan James Justin, Kelechi Iheanacho sekä Jannik Vestergaard. Todella pitkään telakalla olleen Ryan Bertrandin paluu pelikentille lähestyy mutta vuosia kestäneen poissaolon jälkeen miestä lienee tämän kauden puitteissa turhaa odotella tositoimiin Valioliigassa.

Tällä hetkellä Leicester on tasapisteissä sen pahimpien kilpakumppanien Leedsin ja Nottinghamin kanssa. Lisäksi takaa kurkkii Everton ainoastaan yhden pinnan päässä, joten jokainen piste on tällä hetkellä äärimmäisen merkittävä. Uhmapelaajat uskoo, että vierailija onnistuu kairaamaan voiton Craven Cottagella ja ottaa askeleen lähemmäksi ensi kauden sarjapaikkaa.