su 21.04. klo 18:30

Fulham - Liverpool

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Älä sorru aliarvioimaan Fulhamia! Konttaako Liverpool itsensä ulos mestaruustaistelusta?

Liverpoolilla on tosi kyseessä jälleen sunnuntaina, kun se yrittää pysyä Manchester Cityn ja Arsenalin kyydissä Valioliigan kärkikamppailussa. Ensin mainittu on pari pinnaa edellä ja jälkimmäinen tasapiseissä – vierailla on tämän kierroksen puitteissa poikkeuksellisesti kaksi ottelua. Fulham ei ole mikään pisteautomaatti ja viime viikolla upean vierasvoiton West Hamia vastaan hakenut isäntä voi olla haastava pala.

*Jopa satkun edestä helppoa! Lunasta jopa viisi 20€ ilmaisvetoa – ohjeet vihjeen lopussa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Jürgen Kloppin miehistö putosi torstaina Eurooppa-liigasta, mutta otteluruuhkan loppua se ei tarkoita. Seuraavan viikon aikana on tiedossa vieraskamppailut Fulhamia, Evertonia sekä West Hamia vastaan ja maksimipisteet olisi mestaruustaistelun kannalta otettava. Viime aikoina Liverpool on ollut kaikkea muuta kuin vakuuttava: viime viikolla Crystal Palace haki joukkueen kotinurmelta 0–1-vierasvoiton, kuten myös Atalanta Eurooppa-liigassa maalein 0–3 – ennen edellä mainittuja räpellyksiä irtosi Old Traffordilla Manchester Unitedia vastaan ainoastaan 2–2-tasuri.

Liverpool on ollut maalipaikoissaan saamaton, syöttöpelaamisessaan huolimaton ja tuhlaillut iskupaikkoja esimerkiksi tilanteenvaihtojen osalta. Tavallisesti nämä ovat Kloppin miehistölle nimenomaan vahvuuksia, joten eriskummallista kyntämistä on ilmassa. Jokainen ottelu on tietysti mahdollisuus parantaa ja voittoja voi ottaa monella tavalla, mutta juuri tällä hetkellä ei vakuuta lainkaan ja itseluottamus vaikuttaisi olevan tipotiessään.

Fulham Football Club

@FulhamFC

Fulham Football Club

@FulhamFC
💬 On Liverpool: “They are going to react (to their recent results).

“It will be a game that will demand even more from us.

“We have had very good games with them this season — sometimes emotional, and very tight.

“Last season, it was tough for them at Craven Cottage, and…
💬 “Almost all of the squad is available — this creates competition.

“We are in the best moment of the season.”

Vieraiden ainoat poissaolijat ovat Thiago Alcantara, Joel Matip sekä Conor Bradley, joten lähes paras miehistö Kloppilla on käytössä. Otteluruuhka varmasti vaikuttaa peluutuksessa ja torstaina saksalaismanageri hyödynsi avainpelaajiaan reilusti, mutta tulosta ei Bergamossa tullut pelitilanteista lainkaan – Liverpool voitti Mohamed Salahin ottelun alussa iskemällä rangaistuspotkumaalilla 0–1, mutta se oli laiha lohtu ja tie eurokentillä nousi tämän kauden osalta pystyyn.

Fulham on todella sitkeä, kamppailuvalmis ja nälkäinen joukkue, jossa on maalintekotaitoa ja erityisosaamista iskeä vastustajan epävarmoihin kohtiin sekä virheisiin. Erinomaista työtä joukkueessa tehneen Marco Silvan visio puraisi jälleen viime viikonloppuna, kun joukkue haki London Stadiumilla mainiolla esityksellä voiton aseettomaksi jäänyttä West Hamia vastaan maalein 0–2. Joukkue on saanut valmistautua merseysidelaisten saapumiseen koko viikon ja kaikki Silvan miehistön pelaajat ovat harjoitusvahvuudessa.

Kloppin miehistön valitettaville haasteille on tiedossa jatkoa. Juuri nyt näyttää siltä, että kone hyytyy kauden tärkeimmällä hetkellä pahemman kerran ja pelivalinnaksi isketään tasoituskohde Fulham (+0,5), joka osuisi sekä kotivoitolla että tasapelillä. Liverpool vieraili Craven Cottagella viimeksi tammikuun lopussa, jolloin se meni Englannin liigacupissa jatkoon 1–1-tasatuloksella voitettuaan avauskohtaamisen Anfieldilla numeroin 2–1.

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Fulham +0,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.