la 11.05. klo 14:30

Fulham - Manchester City

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

City ottaa tiukan otteen pokaalista! Jääkö panoksetta pelaava isäntä pahemman kerran jalkoihin?

Manchester Cityn Valioliigamestaruusjahti jatkuu lauantaina vieraspelillä Craven Cottagella Fulhamia vastaan. City on kakkosena, mutta pisteen päässä viilettävä Arsenal on pelannut ottelun verran enemmän. Jos Pep Guardiolan suojatit voittavat viimeiset kolme peliä, matkaa mestaruus jälleen Manchesteriin.

*Nappaa eksklu-ilmaisveto ja talletusbonus! Tsekkaa vihjeen lopusta lunastusohjeet!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Marco Silvan miehistö pelaa sen sijaan jo ilman panoksia, kun yhdeksäs sija on ehdoton maksimi, mihin Mökkiläiset voi yltää. Tässä vaiheessa kautta motivaatiotekijöissä nähdään jo vähitellen merkittäviäkin heittelyitä – Fulham on yksi joukkueista, jotka kaipailevat jo vähitellen kesälomille!

Manchester City

@ManCity
It was raining goals in April! 🌧

Which was your favourite? 🤔👇

🤝 @Xylem


Kokoonpanotilanteet ovat molemmissa leireissä erinomaiset. Cityllä on koko rosteri terveenä ja Fulhamin puolella kaivellaan päätä ainoastaan Harrison Reedin pelikunnon kanssa – mahdollisuuksia on kuitenkin Reedilläkin kokoonpanoon.

Aivan massiivisiin arvoihin ei tässä vaiheessa enää päästä tarraamaan, mutta Cityn puolelta löytyy kuitenkin ohutta pelattavaa. Todennäköisesti Guardiolan ryhmä painaa tässä mukavat voittolukemat tauluun panoksetta pelaavaa isäntää vastaan – napataan lapulle Cityä -1,5:n tasoituksella. Omissa saattaa kertaalleen kolista, mutta City mitä luultavimmin painaa itse vähintään kolme kaappia.

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto Manchester City -1,5 haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.