su 30.04. klo 16:00

Fulham - Manchester City

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Manchester Cityn kyborgit jyräävät kohti gloorian kevättä! Tuleeko sunnuntaina seuraava murskavoitto?

Viimein kohti Valioliigan mestaruutta kohti kaasuttava Manchester City kohtaa vieraissa sunnuntaina Fulhamin. Keskiviikkona suora kilpailija Arsenal murskattiin 4-1 Etihadilla, joten parhaasta joukkueesta ei keskinäisten perusteella ole mitään epäselvyyttä. Sunnuntain kotijoukkue alkaa vakiinnuttaa paikkaansa keskikastiin ja Marco Silvan ryhmällä motivaatiot voi näillä näppäimillä nostaa kyseenalaisiksi.

Kokoonpanotilanteista City saa hieman etua, sillä vain Nathan Aké on lasaretissa. Fulhamilta on Aleksandar Mitrovic pelikiellossa ja lisäksi Layvin Kurzawa on loukkaantuneena. Harry Wilson on pieni kysymysmerkki ja Willian isompi – todennäköisesti brassi on sivussa sunnuntaina reisivamman takia.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Manchester City

@ManCity
Ready to watch every angle of @KevinDeBruyne's strike against Arsenal? We got you! 😎

@NexenTireUSA | #ad


Ensi viikolla pelataan jälleen Valioliigassa viikkokierros, joten kokoonpanoja on näillä rasitusmäärillä kierrätettävä reilusti. Cityn resurssit sallivat rotaation tason liikaa kärsimättä – toista se on monella muulla joukkueella Valioliigassa. Juuri nyt näyttää siltä, että City voi jyrätä jopa triplamestaruuteen, mutta Mestarien liigassa on toki vielä vaikeita vihulaisia tiellä ja FA Cupin finaalissakin ManU antaa vakavastiotettavan haasteen.

Sunnuntaina näemme luultavasti jälleen ison City-voiton. Fulhamia ei voi vakavasti vertailla pelillisesti Pep Guardiolan poppooseen ja Citizens luo miltei varmasti maalipaikat vähintään 2-3 osumaan. Napataan siis pidemmittä puheitta vetokupongille Cityä -1,5:n tasoituksella.