Valioliiga la 04.11. klo 14:30

Fulham - Manchester United

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

ManU on yhä sekaisin kuin seinäkello! Tuleeko Fulhamilta seuraavaksi kurinpalautusta?

Syvissä vesissä uiva Manchester United matkustaa lauantaina Craven Cottagelle Fulhamin vieraaksi. Viikolla tuli lähtö Newcastlen käsittelyssä 0-3-lukemin EFL Cupissa ja samoin lukemin hävittiin viime viikonloppuna myös derbyssä Manchester Citylle. Erik Ten Hag jatkaa kuitenkin toistaiseksi tehtävässään, vaikka pakka on pahemman kerran sekaisin.

*Ota tästä haltuun marraskuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

Fulham ei sentään tarjoa Unitedille kaikkein vaarallisinta vastusta lauantaina Lontoossa – Marco Silvan luotsaama poppoo on neljäntenätoista ja vaikealta näyttää viime kauden suorituksen uusiminen. Aleksandar Mitrovicin lähtö on vaikuttanut auttamatta Mökkiläisten suorittamiseen hyökkäyspäässä.

Fulham Football Club

@FulhamFC
▪ @RodrigoMuniz019's hold-up play. 🕺
▪ @bobbyreid93's pass. 🇯🇲
▪ @harrywilson_'s finish. 🪄

What a way to open the scoring last night! 😍


Silvan rosterista puuttuu lauantaina yhä Issa Diop sekä Tosin Aderabioyo. Adama Traoré ja Kenny Tete voivat olla kokoonpanossa, mutta todennäköistä tämä ei ole. ManUlta voi jälleen olla sivussa Casemiro eikä Raphaël Varanekaan ole aivan sataa pinnaa. Amad Diallo, Jadon Sancho, Lisandro Martínez, Tyrell Malacia ja Luke Shaw ovat varmasti poissa.

Periaatteessa ManUn kertoimissa voisi nähdä olevan valueta, mutta ei kyllä oikeasti olla tässä koskemassa pitkällä tikullakaan vierasjoukkueeseen. Jos nyt välttämättä haluaa, voi vierasmenestykseen sijoittaa pienen panoksen. Sen sijaan hieman kookkaampaa panosta lähdetään nakuttamaan molempien joukkueiden maalinteon puolesta. United on tällä hetkellä defensiivisesti aivan hukassa, mutta vastapuolellakin on heikosti puolustava ryhmä, jolta vieläpä puuttuu pari topparia.