Championship ti 26.04. klo 21:45

Fulham - Nottingham

Fulham juhlii jo nousua!

Fulhamille pelipäivä on totisesti juhlapäivä, kun joukkue on päässyt juhlimaan Valioliigaan nousua jo hyvissä ajoin ennen sarjan päättymistä. Arki alkaa vasta loppukesästä, sillä mökkiläisten pitäisi vielä onnistua vakiinnuttamaan paikkansa auringossa. Perinteinen suurseura Nottingham on myös nostanut päätään, ja on lipumassa vähintään nousu-playoffeihin. Tämä ottelu on käytännössä parasta, mitä Championshipillä on tällä hetkellä tarjota.

Fulhamin nappikauden pääjehu on ollut luonnollisesti Aleksandar Mitrovic, jonka 41 maalia on aivan hermotautinen lukema yhdelle kaudelle. Huomattavaa on, että Fulhamin maalintekotahti on rauhoittunut kevään mittaan huomattavasti, ja nythän vatsat alkavat olla jo täynnä. Viikonloppuna Bournemouth otti viime hetken maalilla Fulhamilta tärkeän pisteen. Kokoonpanopuolella Terence Kongolo on poissa, ja Neco Williamsin pelikuntoa tarkastellaan vielä lähempänä.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

 

Nottingham on ollut todella rajussa kondiksessa, ja edes suora nousu ei ole mahdoton, jos Bournemouth ei ala napsimaan voittoja. Viimeisestä kahdeksasta sarjapelistä voittoon on päättynyt seitsemän. FA Cupissa Forest pysähtyi vasta Liverpooliin, eikä sekään matsi ollut mitenkään helposti taputeltu. Steve Cooperilla ei ole paineita kokoonpanon muuttamiseen, sillä parin pitempiaikaisen loukin lisäksi pelaajilla ei ole tuoreita kolhuja.

Kaksi tehokasta joukkuetta, joista toinen on vapautunut ja toinen huippuiskussa sekä motivoitunut. Asetelma saattaa tarkoittaa maaleja, ja overista lähdetään liikkeelle. TurboVegasilta otetaan topit taskuun ja edut plakkariin – yksinkertaista!

10 euroa pelirahaa