Championship ti 19.04. klo 21:45

Fulham - Preston

Joko nyt, Fulham?

Fulhamin nousu on käytännössä viimeistä silausta vaille varma, mutta joukkue on yllättäen hävinnyt kaksi viimeistä peliä, ja matemaattinen varmuus asialle on jäänyt saamatta. Tänään Craven Cottagella voidaan päästä juhlimaan, kun kylään saapuu Preston, jolla ei ole pelissä muuta motivaatiota kuin kiusanteko.

Marco Silva ei ole varmaankaan ollut kovin tyytyväinen Fulhamin otteisiin viime ottelussa. Tiistaina on joka tapauksessa uuden yrityksen paikka. Fulham on ollut murhaavan tehokas Aleksandar Mitrovicin johdolla, mutta puolustukseen ei olla satsattu niin paljon. Aggressiivinen tyyli tuo myös takaiskuja. Terveystilanne illan isännillä on hyvä.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

 

Prestonilla on sairastuvalla kolme ukkoa, ja Ryan Lowe saattaa hieman kierrättää pakkaansa Fulhamia vastaan. Prestonilla on hyvä jakso menossa, eikä paineita putoamisesta tai nousukahinoista ole. Joukkue nauttii kauden lopusta ja yrittää laittaa kapuloita muiden rattaisiin. Ensi kaudella yritetään taas parantaa sijoitusta Championshipissä.

Juuri Fulhamin pelityylin johdosta tähän otteluun maistuu runsasmaalisuus. Prestonilla ei ole syytä puristella, eikä mitään kilpikonnapuolustusta tulla sarjakärkeä vastaan näkemään. Fulham on pyssyttänyt keskimäärin yli kaksi maalia kotimatseissaan, joten over 2.5 on sangen maistuva tapaus tänään.

10 euroa pelirahaa