Valioliiga la 31.12. klo 17:00

Fulham - Southampton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Voitolla yöhön! Fulham ja Southampton tarjoilevat ennakkoa uudenvuoden ilotulituksista!

Fulham ja sarjajumbo Southampton painiskelevat tärkeistä Valioliigapisteistä uudenvuodenaattona Craven Cottagella. Vierasjoukkue ehti jo vaihtaa valmentajaakin, kun Ralph Hasenhüttlin metkut todettiin riittämättömiksi. Nyt walesilaisluotsi Nathan Jones pyrkii ohjastamaan karille matkalla olevan Saints-paatin turvallisille vesille.

Southamptonin kaksi ensimmäistä peliä Jonesin alaisuudessa eivät sujuneet vielä kovin kaksisesti, olkoonkin että Brighton ja Liverpool jouduttiin näissä peleissä kohtaamaan. Brighton-pelissä Southamptonilla oli sentään riittävästi maalipaikkoja toiseenkin osumaan, joten hyökkäyspelaaminen on näyttänyt lyhyellä otannalla kelvolliselta.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Fulham Football Club

@FulhamFC
Mitro doing what Mitro does against Saturday's opponents in 2018. 🔥

#FFC


Neeskens Kebano ja pian kehiin palaava Manor Solomon ovat Mökkiläisiltä veks. Layvin Kurzawa saattaa olla mukana. Aleksandar Mitrovicistakin kysyttiin pressissä ja Marco Silvan mukaan serbikärki ei ole 100-pinnaisessa kunnossa, mutta silti mukana. Pyhimyksiltä on sen sijaan varmasti sivussa Tino Livramento, Juan Larios ja Theo Walcott. Alex McCarthya tuskin nähdään myöskään kokoonpanopaperilla. Roméo Lavia on iso kysymysmerkki.

Fulham on ilman muuta ollut Valioliigan viihdyttävimpiä koosteita syksyllä. Omissa soi jatkuvasti ja xGA-luvut ovat Valioliigan heikoimmat, mutta mikäs siinä, kun on Mitrovicin kaltainen laatuhärkä rosterissa? Maaleitta ei olla jäämässä lauantainakaan – painetaan paksulla patilla yli 2,5 lapulle ja sukelletaan voitolla kohti uudenvuoden pirskeitä!