Valioliiga pe 24.02. klo 22:00

Fulham - Wolves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Wolves seilaa tuurilla! Tuleeko perjantaina kunnolla lunta tupaan Craven Cottagella?

Erinomaisessa iskussa oleva Fulham toivottaa Wolvesin kylään Valioliiga-kierroksen avauskamppailussa perjantaina. Isäntien pelaajatilanne vaikuttaa edelleen varsin hyvälle, mutta reissulaisilla poissaoloja riittää. Wolves konttasi viime viikonloppuna kotiottelussaan jopa Bournemouthia vastaan – joukkueen työskentelylle hyökkäyskolmanneksella ei edelleenkään voi jakaa puhtaita papereita.

Aluksi näytti, että Julian Lopetegui toi Wolvesille juuri sitä lääkettä, mitä joukkue tarvitsi. Vielä helmikuussakin susilauma on löytänyt tavat napsia pari voittoa: Liverpoolia vastaan kotonaan ja vieraissa Southamptonin kustannuksella. Viiden Valioliiga-kamppailun otannalla joukkue on kuitenkin jäänyt kahdesti kiikareille – viimeksi edellisellä kierroksella Bournemouthin hakiessa Molineuxilta 0–1-voiton.

Isossa kuvassa Wolvesin hiljattaiset voitot ovat olleet hieman yllättäviä, sillä joukkue ei vieläkään saa luotua tarpeeksi tilanteita hyökkäyspäässä. Esimerkiksi edellä mainittu Southampton-vierasvoitto oli todella erikoinen, sillä Lopeteguin miehistö sai punaisen jo avausjaksolla ja otti käytännössäkoko ottelun vastaan. Lopulta se kairasi hämmentävän 1–2-voiton yliluonnollisella tehokkuudella ja tuurilla. Ei ole väärin sanoa, että Wolves tarvitsee merkittävästi onnea myös Fulhamin vieraana mieliessään täyden pistepotin kairata.

Isäntä on raudanlujassa iskussa. Viime viikonloppuna joukkue taisteli altavastaajan asemasta upeasti 0–1-voittoon Brightonia vastaan. Bernd Leno on ollut maalinsuulla huippuiskussa ja erityisesti kotikentällä on tullut myös tulosta. Varmuudella sivussa ovat ainoastaan Tom Cairney sekä Neeskens Kebano. Serbialaistykki Aleksandar Mitrovicin pelikunto on pieni kysymysmerkki, mutta joukkue on löytänyt mukavasti tehoja myös ilman varjojen mailla hiljattain vaellellutta tähteään.

Vierailla poissaolijoiden lista on hivenen pidempi, kun Sasa Kalajdzic, Chiquinho, Hee-Chan Hwang sekä Boubacar Traoré ovat edelleen sivussa. Lopeteguilla riittää materiaalissaan syvyyttä, mutta huippuvireinen Fulham-alakerta Leno viimeisenä lukkonaan on auttamatta liikaa perjantaina. Pelivalinnaksi maistuu kotivoitto (1X2). Toinen potentiaalinen peli-idea tässä kamppailussa voisi olla vähämaalisuus, mutta Fulham-voiton kertsi vetää tällä kertaa Uhmapelaajia enemmän puoleensa.

Betsaa Fulhamille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Fulham), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Fulham” 25€ panoksella ja voit voittaa 60€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.